Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Lehet, hogy innen is visszapattant, akkor küldd el mégegyszer, mert most már menni fog.

svejk

Lehet csak a fénykép csal, de nekem nem tetszik az a #30414-beli filc. Nagyon szürkének látszik.
Nem lehet hogy az műszűlas vagy sok benne a műszál.
Az igazi filc, nemez ami ilyen helyre való újonnan szinte fehér később szárazon is besárgul mint az avas vaj. Szaga szárazon alig van, de mégetve, megygújtva egyértelműen égett szőr szagú.

Az alkalmazni kívánt helyen nem csak a szenylehúzás hanem az olajtartás is feladata.
Nagy mennyiségű olajat képes magába szívni.

Valóban nem olcsó dolog, talán 8000 Ft volt egy 10 mm vastag 200x1000 mm-es darab.
Csapágyboltokban beszerezhető, én a bearings-ben vettem.  
1 m hosszban bármekkora csíkot levágnak/hoznak.

xkbv3nx0d

engem pedig a cserekerekek fölötti burkolat érdekelne... ha esetleg megvan még és eladó?!

6rk75uezn

Az én filcem ilyen,svejk nagyon jól irod,a második fontos szempont az olajtartás.
http://img17.aprod.hu/images_aprodhu/1052995_1_644x461_vastag-filcanyagfilc-egyeb-telepules.jpg" TARGET=_fnew>kép

nvnshmpmn

Az én filcem elfogyott.

iy567t72g

Nem találom. Kicsit be tudnád határolni hol találhatom meg?

Virbo

Írtam neked is. :)

fakukac

Hozd el, felújítom, eladjuk, és felezzük a haszont![#wink]

jani300

70570 és környéke .

jani300

Nudli az a pár száz kiló ! Csak az a kérdés merre laksz . De azt meg kell ígérned hogy a szánok csúszófelületét nem csiszolod :) Utánfutó van , csak az autóm motorjából folyik a víz ,de előbb utóbb muszáj lesz csinálni valamit vele:)

6rk75uezn

[#nevetes1][#pardon1][#nevetes1]

nah5a9frh

Üdv mindenkinek! Átjöttem az" ADOK-KAPOK"-bol mert szerintem ez már nagyon nem oda tartozik.Olvasok ott mindenfajta féktárcsa "barkácsolásról".Ami szerintem a lényeg:senki ne kezdjen szaktudás nélkül fúrni faragni féket, fűtőművet,kormányművet vagy bármilyen biztonságtechnikai alkatrészt, mert veszélyezteti saját és a közúton közlekedő résztvevők biztonságát.Foglalkozom én is fékek,lendkerekek,kuplungszerkezetek,szabályzásával,köszörülésével.Nem tévedés köszörülésével!Négy tengelyes célgéppel köszörülöm a féktárcsákat, nem fémes tárcsákat is,ha kell akár gyémánt technológiával.Szabályozzuk minden esetben a két dolgozó felületet+ a két felfekvő felületet is érintőlegesen .Köszörülés utáni visszamért centrális ütés max 2 század milliméter mind a 4 felületet  figyelembe véve.A szabályzást  a gyári adatok figyelembevételével végezzük attól csak minimális esetben térünk el.Ezért van a konfliktus mert a tárcsák döntő többsége már annyira kopott,hogy nem szabályozható.Ezt magyarázd el a tulajnak vagy az agyament "RALIS" barkácsolóknak.ÉLETVESZÉLYES

fakukac

Igazából ha lenne rá időm, bevállalnám, de rengeteg a meló, és az enyémmel is belassultam...

MEGÍGÉREM!!!! [#rolleyes]
(az b@cn@ be.... [#csodalk])

fakukac

Nem röhög! [#buck][#wink]

6rk75uezn

[#ijedt][#awink]