Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Sajnos rossz helyre tettem fel ezeket. Kérem, ha valaki tudja, legyen szíves törölni!

000000000

Én is fogaskerékkel csináltam a nóniusz karcolását.Persze kell hozzá a megfelelő fogszámú fogaskerék...:D

hostya

Megveszek egy párat. (60°+55°)
Részleteket magánban.

hostya

A filcből is kérek 3db-ot,ha már darabolod, de nekem olyan kellene, ami legalább 3x A4 méretű.
Írok mailt.

jani300

Hogy is kell avval a fogaskerékkel karcolni :))
Azért értem ám :)

ywathzay

Erre a  doboz lapkára vevő vagyok. Írok mailt.

4uipkycd9

Megvan még a bontott E1N eszterga lábazaton lévő ajtaja? Mert engem érdekelne

jani300

Elszállt egy hosszú válaszom .
Igen ,megvan . Még nem jött össze a vételi szándékokból az az összeg hogy bontsam . Nem tudom most hirtelen Neked ígértem e az ajtót . Ha igen ,akkor  ha gondolod írj egy összeget magánban , amit korrekt árnak tartasz  és az ajtót leveszem . Kicsit bánt hogy nem kellett egyben senkinek , de értem miért .  

iy567t72g

Egyben mit kértél érte?
Nem találtam róla semmit.
Egy ismerősöm keres valamit magának.

Virbo

Szia,

Nekem kellene két db filc, és egy szett menetkéssablon (60 fokos és 55 fokos). Írok.

jani300

70 . Pár hete felraktam az adok veszek be . Azért az a 70 nem véletlen :) Alkatrészenként simán ki kellene jönni belőle a duplájának , de ez nem az én világom .Mérgemben tettem fel bontva , nekem jó áron . De tudom vannak kurrens alkatrészek ami így sem drága .

hostya

Szia!
Próbáltam válaszolni a mailedre, de a kiszolgálóm nem engedi... :((
Fekete listán van a citromail szerinte.  

========
This Message was undeliverable due to the following reason:  

Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why
each recipient was rejected.

Recipient: <batti1196@citromail.hu>
    Reason:    5.1.1 <batti1196@server26.citromail.hu> recipient rejected, your address, 62.179.121.31  is listed in spamcannibal.org / Sajnaljuk, az On cime, 62.179.121.31, a spamcannibal.org feketelistan szerepel, http://auth.citromail.hu/smtpfilter.php?errcode=11

Please reply to <Postmaster@chello.at>  
 if you feel this message to be in error.
==========
Van esetleg van másik mail címed amin fel tudjuk venni a kapcsolatot..?

nvnshmpmn

hostya

Válasz mail ment...

6rk75uezn

Ha valakinek nem jutna nekem is van 5 milis filcem!