Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Csak egy ötlet . Ha esetleg orsóval együtt cserélsz anyát ?

Révész Richárd

Raknál fel képet az egész gépről, ha szépen kérem?
Szépen kérem:)

sufnituning

Jó napot kívánok!
Ricsi Mégsem kell amit akartál hozni, mert a srác már aznap vett. azért köszi!

sufnituning

Természetesen le kell gyártani, de biztos van olyan esztergályos, aki végez evvel agy hét alatt.

sufnituning

Sőt, cserélje le az egész gépet!

6rk75uezn

Hostya igazad van,ez nem a mostani szabvány trapézmenet,Jani300,igen az is egy megoldás hogy orsóval együtt cserélem de hogy őszinte legyek erre nem akarok annyit költeni ha csak lehet,Révész Richárd mindjárt küldök képeket mailodra.
sufnituning miánt megtehetem le fogom cserélni!!1 hét alatt végez is,én minimum kettőre gondoltam  
  [#conf]

jani300

Nem biztos hogy értelek . Akart venni új anyát ,boltban . Akkor már csak nem rakom fel egy kopott orsóra ? Egyébként mondott véleményt a gép előző gazdájáról ! Nekem is beszólt picit :) Én amikor az akkori egyetlen esztergámban elszállt a keresztszán anya ,leszorítottam a keresztszánt és csináltam újat a kéziszánnal véve a fogást . De egyébként jó szándékkal írtam ! Ha Te nem írod , én se írtam volna :(

7cim5mm0

Szerintem a kép alapján trapéz menet az, csak nagyon el van kopva. :)

Révész Richárd

Révész Richárd

Köszi a képet.

sufnituning

Természetes, ha az orsó is rossz, együtt kell cserélni, ha nem annyira,akkor az orsón is lehet igazítani és arra megcsinálni az új anyát.

sufnituning

Én sem bántó szándékkal mondtam[#law]

jani300

Igazad van . Általában az egyedi gyártás szokott a drágább lenni ,mint egy sorozatgyártott késztermék .Ezért említettem meg az új menetes orsót . De majd eldönti Neki melyik megoldás a jobb .

jani300

Rendben ![#law]

6rk75uezn

Azért szerintem csak látni kellene valamit abból a 30 fokból,még ha jól meg van kopva akkor is.(szerintem).