Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

7cim5mm0

Úgy működhet, mint a könyökös, vagy hajlított gyalukés, bár nekem elég vékonykának tűnik a szára.

fakukac

Nem sokat, de haladtam megint a gépecskémmel, sajnos még mindig nincs kész, mert be kellett fognom dolgozni....

https://plus.google.com/photos/106917798819105392867/albums/5974996879865700769" TARGET=_fnew>azért még kell rajta dolgozni!

Révész Richárd

Na pont arra a talpasperemes szép kis szürke villanymotorra van nekem szükségem [#nyes]

fakukac

[#taps][#hehe]
Én is örülök hogy hozzájutottam!

Révész Richárd

Ez nem jött be.Használd egészséggel.
Sajnos ami most az esztergámon van az csak 690-et fordul, kicsit fel kéne turbóznom a sebességet.

fakukac

Ezért cseréltem pont le én is ami eredetileg volt hozzá!

Csuhás

Megkérdezhetem mi a csoda az a légrugónak kinéző gumi bigyó a gépen?

fakukac

Az kérlek az!
Légrugó!
Személyautókhoz csinálok komplett rendszereket!

Kristály Árpád

Fakukac!
Gratula a gépecskédhez![#taps][#worship][#integet2]

fakukac

Köszönöm!
Készül már hozzá a rozsdamentes forgács tálca, és a hűtőfolyadéknak is egy edény a fiókok alá!

A motor is bekerül a szekrénybe, és kicsit másként lesz megoldva a hátsó szíjtárcsa is!

fakukac

6rk75uezn

Sziasztok.
Na hétvégén elhoztam ezt a nagy csodát,egy kecskelábas gépet,(nem volt egy főnyeremény).
Szétkaptam,egy barbár állaté lehetett,a volt tulaja 30 évig hozzá se nyult,a lényeg hogy pár dolog nem tiszta.
Az egyik hogy a kéziszán orsólyának anyáját csrélnem kell mert szét van kopva de az orsó átmérője 17mm.
Powerbelt-nél néztem anyát hozzá de természetesen 16-os vagy 18x4 es balos van csak,a kérdésem az hogy akkor le kellene gyártatnom egyet valakivel ehhez az orsóhoz vagy esetleg van rá esály hogy a 18-as anyával is jó lenne.

6rk75uezn

fakukac

Szia!
Szerintem van rá esély, de a méretre gyártás biztos jobb lesz!

hostya

Én úgy látom a kép alapján, hogy azon az orsón lapos menet (ami már régóta nem szabványos)van.
Kereskedelmi forgalomban lapos menetű anyát biztos hogy nem fogsz találni.
Marad a gyártás, vagy gyártatás.