Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Menetkifutás van, csak a mérnök nem állt a helyzet magaslatán.
A kúpszög számolható. :))) Bellü 45 fok a fele.

4um5b65d

Gyönyörűen fogalmaztál, még a könnyem is kicsordult. :)

nffab2gnr

Mond azt,hogy 20 darabja.akkor az 5 db egy százas.
Ha akkor is kéri akkor meg mindegy a gyártási idő.
A belső felület meg nem mindegy,ha csak nem befőttes üveg kupak mert csak akkor látszik.[#nyes][#nyes][#integet2][#integet2][#nevetes1]

4um5b65d

Akkor is érdekes a gyártási idő.
Viszem hozzád és érdekelne meddig akarsz elszuttyogni vele. :)

s2k5ycubj

Ezt ha megcsinálod mindenképpen oszd meg velünk is,biztos,hogy tanulságos lesz!

nffab2gnr

5x1 óra. Ebben benne van kis pihi,kávé,(tej).Ha meg nem sürgős várj kicsit, nekiálltam egy E2N átalakítani CNC-re. Utána csak ilyen melókat vállalunk. [#eplus2][#eplus2][#eplus2][#nevetes1][#nevetes1]

nffab2gnr

Meg már áttérhetnél a nyugisabb melókra. pl:30-as automata forgácsolása 20-as átmérőre.100 hosszan.Az igényes és bonyis kucsaftoknak  20.2-re.
Ugyan úgy fogy a villany,képződik forgács,adott a siker.Mi kell még?

Szedlay Pál

Őszintén, mihez kell az M38X08, csak úgy elgondolkoztam rajta.
A kérdés költői.

Vetesi75

Szokatlan. M38x0,75-tel már többször találkoztam.

Vetesi75

Ez majdnem 1,1/2"-32.

4um5b65d

Úgy egy éve ebből kértek már 1db-ot (gondolom vizsgamunka).
Mikor eljöttek érte , kissé morcosan b@szták le az asztalra az összeget.
Most meg a szőke angyalok csábító mosolyával rendeltek 5-öt.
Az a gyanúm, hogy próbálkoztak más helyeken is, de valami félresikeredhetett.                                                                                                                        

nvnshmpmn

Akkor most majd ötször mocosabb arccal fogják a pénzt leszámolni a végén?[#nyes]
Arra leszek kíváncsi, hogy a belső kúp elején, a fúvókanyílásnál a kis sík rész hogy készül? Na meg a rovátkolás a külsején. Esetleg az lesz a legelső, amit megcsinálsz a munkadarabon?

keri

pl, fényképezőgép objektívmenet...bár az általában 0,75mm vagy 1mm emelkedésű amiket én ismerek.

D.Laci

Ránézésre a belső kúp teljes szöge zártabb, mint 90°, és nem párhuzamos a külsővel, az nyitottabb, de valószínű az sincs 90°.

svejk

Ránézésre mi? :)
A belső félkúp 40,5... a külső félkúp 42,6... fok.