Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

De legalább kezet mostál volna előtte! :)

svejk

akkor már megérte, hogy Csizi betette a topicba az esetet.

csizi

Nem érheti víz, még pár napig. [#rinya]

fpm64xtbb

Vannak azok a jófajta szerelőkesztyűk,amiben még tapintó érzése is van a jóembernek,és nem az a túlzott gumis mert az viszont veszélyes mert ragad a fémhez.

s7manbs8

000000000

Hát Barátom, jól kibactál magaddal!
Gyógyuljál meg minnél hamarabb!

hostya

Pontosan erről írtam a #24825-ben..

Adsz az esztergályosnak egy valamilyen "rajzot", az esztergályos megpróbálja a "rajz" alapján elkészíteni..,  majd átgondolod hogy:  
"Vagy inkább nem is 8 as menet hanem bele egy 4-es M4 es menetet akkor kis csavarral meg tudom fogni hogy kifele ne jöjjön le a kerék. "

Amikor mész az esztergályoshoz, akkor jössz rá hogy ez nem olyan mint amit te elképzeltél.

(#24809) "Ezért nem szeretek esztergályoshoz se menni, mert egy se csinált még olyat ami kellett volna. "  

KoLa

Ez a, ráfog az ujjamra a forgács és elkapja a tokmány évtizedek óta kisért a fejemben, de még nem fordult elő szerencsére, mert mikor eszembe jut a kép, ráteszek gondolatban egy piros keresztet és törlöm!

Én már régen rájöttem, aki egész évben kreatív munkát végez, gürizik, annak az év vége felé le kell állnia mert a hirtelen jött szabadságolás idejére betervezett munkák, veszélyesek!
Ilyenkor év végén fel kell töltődni, de lassú töltéssel!
Úgy látom azért szerencséd volt!próbáld ki a forgácskaparót!legközelebb!

r2u4n063m

Személy szerint vékony gumikesztyűt használok a garázsban, több okból is. Az olajat, benzint, egyéb vegyi anyagokat kint tartja, nem fogy az ultraderm, nincs gyászkeretes köröm. Ha elkapná a forgó tokmány, elszakad, így nem viszi a kezemet mint szövetkesztyű esetén. Nagyon jól érezni benne mindent, és egy idő után meg is lehet szokni. Nyáron kellemetlen, néha teljesen elázik benn a kezem, meg ha olyan dologgal dolgozik az ember, könnyen szakad. A másik kedvencem a vékony szövetkesztyű, a vége mártva, egy darabig az is ellenáll a szennyeződéseknek.  
Van mechanix wear szerelőkesztyűm is, jól bírja, csak nagyon drága volt...

Varga László

Mi ebböl a tanulság?Ne fogdossuk a folyóforgácsot ,mert nehezünkre esik a wc-re menés .

s7manbs8

Alakítottam még a rajzon, hogy szebb legyen:

http://kepfeltoltes.hu/130107/787992659bord_sker_k_tart__adapter_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

Robika37

Régi melóhelyemen, takarításkor mondom a segéderőnek hagyjad Janikám a szálas forgácsot majd én a kaparóval Ő persze erősködött siessünk meg kesztyű van rajta ...át is vágta frankón a kesztyűt is meg két ujját csontig ....utána már a balesetin ráértünk várni a sorunkra mert persze én voltam kocsival....

keri

Nekem az a bajom, hogy 5 percenként szakad le egy ilyen kesztyű rólam.
Próbáltam vastagabb takarító kesztyűt, az 15 percig bírta.

Robika37

8-as átmérő (?) milyen hosszú ? :-D

KoLa

Ismerős az eset! az én munkatársam a lábrácsról kapta fel a fúró forgácsot, csak azt nem gondolta hogy a lécek közül nem jön ki,csontig vágta az ujját!...brrr, rágondolni is rossz!