Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ott voltam hát....
Csak pont egy olyan lányt locsoltam meg a tömlővel akinek 200 Kilós pasija volt. Az meg úgy megkínált, hogy azóta is cseng a fülem....
[#vigyor3][#buck]

000000000

Ennyire oltári nagy hülyeség volt az az anyákból és hernyócsavarokból készítendő tokmányom,hogy így megjegyeztél magadnak?:-) Remélem,hogy majd valamikor a távoli jövőben sikerül összehoznom gy kis esztergát vagy az arravalót és akkor lesz okom többet ebben a topicban lenni.Addig legalább lesz időm megtanulni esztergakést köszörülni:D.

nvnshmpmn

Van egy 160-as lengyel tokmányom, ami úgyis részleges pofahiányban szenved, majd holnap az alapján átgondolom a dolgot. Talán az is jó lenne alanynak, hiszen ha már egyszer betekertem a patront, akkor már viszonylag kevés forgás kell a maglazításhoz-meghúzáshoz.

nvnshmpmn

Vigyázni kell, kinek a kezébe kerül az ember tömlője![#ejnye1]

4um5b65d

Bár mély nyomot hagyott bennem a tokmányod, amit pszichológus segítségével is csak alig tudtam feldolgozni, de az ok nem ez volt. Ma egyszerűen csak gyagya vagyok. :)

4um5b65d

Á, nem jó a gondolat menet.
A betekeresre szánt idő is nagyon lényeges.
Ha a tokmányod áttétele mondjuk 1:5 és van 10 meneted a patronon akkor 50-et kell tekerned mire a patron a helyére kerül , az pedig idegőrlő.
Szóval minél kisebb spiráltárcsa kell, de még elégséges furattal.
Úgy is tudsz tekerést spórolni, hogy a tárcsa furatát jól felbővíted. Neked csak a külső íven levő fogazat kell.

Bordogh

Érdeklődnék, hogy valaki akinek emu 200asa van lefotózná e nekem jó nagy felbontásban a cserekerekek burkolatán lévő táblát. Tudom hogy a gépkönyvben benne vannak az adatok, azonban én reprodukálni szeretném mivel az én gépemen a korábbi tulajoknál ráborogatott olaj miatt teljesen lejött a festés. Van egy ügyes dekoros ismerősöm simán megcsinálja matricában. ha valaki fotózna nekem akkor hálásan köszönöm. kép a mailemre jöhet:

bordogh01@freemail.hu

HJózsi

Ilyenkor jön jól az akkus csavarhúzó ... :D

000000000

Sziasztok!

Sajnos nem tudok képet feltölteni.
Nem tudom, hogy lehet. Ebben tudtok segíteni?

nvnshmpmn

Először töltsd fel a www.kepfeltoltes.hu-ra. Ott meg már eligazodsz, hogy hogyan tudod ide bemásolni.

Csuhás

Tölts le tőlem a gépkönyvet, az nem másolt hanem újraírt, azaz jó minőségben nyomtatható. Nekem is az van laminálva és felragasztva a cserekerékfedélre.

f2znj959x

Szia tölds fel a képeket a www.kepfeltoltes.hu -ra  nyomd meg a feltöltés gombot az lap alján e-mail címet nem kell kitölteni, a következő ablakban válaszd a fórum sort és az egész linket másold ki az ablakból, az egészet ide beillesztve a hozzászólásodnál látszani fog a kép kicsinített változata, de ha valaki rákattint látszani fog az eredeti kép nagy méretben. már csak a szöveget kell beírni és kész.  

:-) sok sikert

000000000

Csuhás

Igen. Köszi a linket, nekem nem volt időm keresgetni.

Vetesi75

A patron végére menetes közdarab - ezzel állítható - , ami excenteres csappal van behúzatva mennyire elvetendő ötlet?