Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Régi 110mm csúcsmagaságú esztergámhoz keresek állóbábot fecskefarkú vagy prizmás is érdekel elfogadható áron.Ritkán kell de akkor jó szolgálatot tenne.

iy567t72g

BUÉK mindenkinek!

Segítséget kérnék.
Keresek EAN kéziszánt, ha tud valaki kérem segítsen. Minden megoldás érdekel

KoLa

Milyen tipushoz kell? vagy mindegy, mert majd hozzáigazítod? Van itt egy ami EAN-hoz való és le van vágva a talprésze( átalakításra vár ) így pont 110mm a csúcsmagassága! és van egy ami tejesen épp, és kb 130mm a csúcsmagassága, nem tudni milyen tipushoz való!

279nwbpsa

Szia Kola!
A kb. 130mm csúcsmagasságú az nem lehet E1N-hez való esetleg?Olyat vadászok egy ideje...
Ha olyan,amire gondolok és neked nagyon útban van,akkor engem érdekel.

000000000

Az a levágott talpú érdekelne mert úgyis alakítani kell a géphez,egyébként fecskefarkú az ágy nem  prizmás tehát sima talppal is megoldom a felszerelést hasonlóan mint a szegnyereg rögzítését.

000000000

Sajnos ilyen menetfúróm nincs de fel tudok ajánlani egy új mérőórát 3mm méréshatárút többféle mérőcsúccsal dobozában.
ha megfelel kérem írjon!
Tisztelettel: Pozsgai Béla

KoLa

http://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/%e1ll%f3b%e1bok%20%e9s%20szegnyereg%20h%fcvely.jpg" border=0>

KoLa

Ezekről van szó! Emilezzetek!

000000000

Először is BUÉK mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen ma kapható olajat (márka, típúsmegnevezés)használjak E1N típusú eszterga sebességváltójába és a nortonszekrénybe? Előre is köszönöm a válaszokat!

000000000

Írtam Emailt a bábbal kapcsolatban /talpnélküli/

279nwbpsa

Szia Lajos!
Én is írtam...

000000000

A képen látható báb nem E1N-hez való mert a prizmája 90 fokos míg az E1N-é 60 fokos  

svejk

A zöld EAN 340-esé.

279nwbpsa

Én az öntvény formájából gondoltam,láttam,hogy nem E1N...Kérdés inkább,hogy tudok-e "faragni" rajta annyit,hogy passzoljon?Mert akkor mindegy...
A központ 135mm kéne legyen,ha ez ettől jelentősen eltér,akkor kár lenne szétbarmolni...
Azért köszönöm,hogy szóltál!

000000000

E1N-hez való van a vaterán, sőt még nyers öntvényt is árulnak.