Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Persze! van itt egy, amit küldözgetni szoktam a fórumtársaknak![#nezze]

000000000

Nem lehet az hogy a szaki jó méretet esztergált csak a kúp amit beleteszel az hibás.Gondolom faesztergába olyan sokfajtát nem cserélsz ,nekem is csak kétféle van egy forgócsúcs meg egy amin fúrótokmány van.

5kfiyrw95

Biztos hogy roszul lett megesztergálva a kúp mivel több forgócsúcsot és kúpos szárú fúrót is belepróbáltam ,mindegyik ugyanazon a ponton kotyog. Kola tényleg létezik ilyen dörzsár? Mindenhol keresgéltem rá a neten de sehol sem láttam még.

KoLa

Windrad!ha a nevemre klikkelsz akkor tudsz egy mailt küldeni a címeddel stb.
Én meg elküldöm egy borítékban!a cuccot!

5kfiyrw95

Előre is köszönöm. elküldtem a mailt

35kpazcgr

4um5b65d

Nem rossz azért....
174.000 az MK5-ös.
Próbálna meg valaki 50-ért eladni egyet itt a fórumon, azonnal felnégyelnék.... :)

szpinya

Persze csak miután feldugják neki.[#wow2]

nvnshmpmn

Egyszer én is akartam venni egy MK2-est, de aztán elkedvetlenedtem, mikor rákerestem...[#confused]

5kfiyrw95

Úgy látszik rossz keresőszavakat használtam a gugliban, A morse 2-es 105 Ajeró ???? 32000 ft Hát ennyit nem adnák érte az biztos. De hogy hálálom  én ezt meg Kolalának ha kölcsön adja ...?????

KoLa

Délelőtt postáztam!

Varga László

Örök törvény (asszonyt szerszámot nem adunk kölcsön !)-- persze kivétel az ha már nem bírjuk energiával.

KoLa

Ha-ha-ha :)))
Ez a dörzsár már kezdi bejárni az országot!

nvnshmpmn

Madárlátta dörzsár, mint a mesebeli kenyér.[#smile]

KoLa

Lehet hogy már nem is nekem kellene visszaküldeni ( ne kelljen vele bajlódnom) hanem egy következő jelentkezőnek! és így tovább!