Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Csak úgy működik, hogy csúccsal támasztva van a faanyag, másképp ez életképtelen.
Ez már középen tartja. Tehát a menesztés funkcióját látja csak el a szerkezet. Tokmánynak nem nevezném.

svejk

Meglehet nem túl bonyolult mechanikával összekötve a három kifelé mozdulú alkatrészt a központba fogás is megtörténhet (egymással szinkronkapcsolat)
Speciel neki ritkán kell 2000 alatt dolgoznia. így aránylag kis méretben működne a centrifugás módszer.

4um5b65d

Nem kísérleteznék vele, mert szegnyereggel is támasztani kell és az axiális szorításnak nem tudna ellenállni a röpsúly szorítása.
Hacsak nem valami tüskék mélyednek a fába.

000000000

Sziasztok!
Nem ilyen tokmány lenne ideális?
Képfeltöltés.hu

000000000

Na ez nem sikerült.[#ijedt][#ijedt][#fejvakaras][#fejvakaras]

000000000

4um5b65d

Nem lesz ez így jó, ritkán jössz és akkor sem sikerül.... :)

000000000

Mindig itt vagyok csak nem írok.
Ja, itt megjelent egy kis kép másodjára.[#wave]

4um5b65d

Tiszta Columbo felesége vagy. :)

000000000

A Columbo sorozatot szerettem,de az asszonyt sose láttam.A hasonlat kissé sántít,mert bár még nem láttál,azért hímnemű egyed vagyok. [#circling]

4um5b65d

Messziről jött ember, azt mond ....... :)

000000000

Ja,és hogy ne panaszkodj,bár kissé hanyagul összedobott a Weboldalam de ott láthatsz végre:  http://www.karacslajos.eoldal.hu/

s7manbs8

4um5b65d

Na majd jön PSoft aztán neked annyi... :)

4um5b65d

Basszus, pont egy hete turkáltam a neten és akkor nézegettem az oldaladat. Nem is tudtam , hogy Te vagy az.
Qrva szép dolgokat csinálsz, meg vagy dicsérve. :)