Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Nagyon harap a kés, ha forgácstörő van rajta, minden pillanatban azt várod mikor törik, olyan recsegéssel jár.
Még a hátszöget is kisebbre kell venni.
Ennél kicsit sok lett..

4um5b65d

Egy csigafúrónál is gondot okozhat, ha egy meglevő furatot fúrsz fel nagyobbra és túl éles a fúród.
Ilyenkor el kell tompítani az élét. Valójában itt is ez történik.

svejk

Értem Mester! [#worship]

000000000

A belső hatszög kopott ki.Most írtak vissza egy cégtől.Lenne gyári de meg sem merem mondani,hogy mennyiért.

4um5b65d

Tegyél bele egy perselyt ha van annyi falvastagság.
1 - Ezt lehet valamilyen Chrova fejből is kialakítani.
2 - Egy edzett hatszögre hidegen rákovácsolsz egy csövet, majd leszabályozod.
3 - egy méretes hatszöget körbepakolsz méhsejt szerűen ugyanolyan hatszögekkel,összehegeszted a külsőket , majd leszabályozod

000000000

Mivel bírtad rá a fotóra?[#hehe]

kmajer

Nesze neked CNC.

4um5b65d

Átvertem, assszontam neki, hogy így nagyobbnak látszik a cicije... :))

svejk

Nem olyan rég volt itt szó a 40-es "telibe" fúrásról. Nem találom... :(

svejk

Megtaláltam. #13150 környéke.

5kfiyrw95

Csináltam pár képet a késeimről,de nagyon homályosak lettek úgy hogy inkább nem teszem fel.
Ma beszéltem egy szakival,ígérte hogy eljön és segít tusírozni a perselyeket,hátha lehet még segíteni rajtuk,ha nem ,akkor csere

000000000

Köszönöm az ötleteket a hosszú CroVa-fej jó is lenne.
Az elég kemény is .

000000000

Lemértem a tokménypofákat Laslie útmutatója szerint. Két tokmányom is van, amihez a fordított pofák közül hiányzik az egyes jelű. Mindkettő 125-ös. A baloldaliról nem tudom milyen, a jobboldali egy TOS. Ha valakinek van esetleg ilyen darabja, (vagy akár készletben is ) érdekelne.
http://noob.hu/2011/05/13/P1090980_resize.JPG" border=0>