Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Mekkora a cső átmérője ?

4um5b65d

Hegesztett cső ?

ywathzay

húzott, 18-22 mm külső átm. közöttiek.

4um5b65d

Ezeknél próbálkozhatsz gyorsacél késsel is.

4um5b65d

Hűtéssel természetesen...

svejk

Ez valami vicc?
Egyébként ha tényleg szakszerűen fel lenne újítva akkor kb 2-szer ennyibe kerülne.

svejk

"A nyertes licitáló a helyszínen kipróbálhatja a gépet! "
Aztán mehet haza  :)))

besirkyjh

Csak az lehet .

Tipikus hiba mikor a gépet szétszedésnélkül egyben festik ( lakatszekrény - hosszán találkozása ) , hántolsnak vagy köszörülésnek nyoma nincs illetve a szegnyereg prizmáján látszik valami kapirgálás .Cserélve bizot nem volt semmi csak tiszta a gép és ez lenne a felujjitás .

Helyszinen kiprobálás , Ök megmondják a vevönek hogy mit kell tudni egy ilyen gépnek ? Vagy a vevö viszi magával a sok cuccot mert ott pont nincs ilyesmi és hellyette esztergálnak vele és minden ok ?

Szerintem nincs ujjitva de ismerve a gépet lehet igy is megéri az árát .

besirkyjh

Keveri szerintem a nortonsekrényt a lakatszekrénnyel .

hostya

NNa...
Leírtad előttem amit én is le akartam, erről a gépről.  :)
Valószínű hogy a 'felújítás' a festéssel kezdődött, és ezzel be is fejeződött.

Ha figyelembe vesszük az árát, ezért a pénzért nem biztos hogy többet(jobbat) lehet kapni egy hasonló méretű kínai eszterga képében.
Persze ha jobban megnézzük hogy azok a tartozékok, amik alapból jártak ehhez a géphez, itt csak opcionálisan rendelhetők. (szerintem túl drágán)

besirkyjh

Valamiböl Nekik is meg kell élni :)

Nem olyan rossz az föleg ha azt nézed hogy egy 500-as asztali még akciosan is 200 fölött van és még Kinában is gagyinak számit ( sajnos tapasztalat ) :((

000000000

Szia !
Tudom, hogy régen volt már ez a hozzászólásod, de nekem is E1N gépem van és érdekelne, hogyan lett átalakítva az irányváltó kapcsoló. Írtad, hogy tudnál képeket föltenni.....ha lehetséges akkor én most kérném.

Üdv:
sector55
...az elektromos része nem gond, csak a mech. kivitelezés érdekel

svejk

De hová tűnt Leslie?
Már 5 napja nem írt :(