Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ja, ez nem a TOS sajátossága...

000000000

Azt remélem tudod, hogy nem igazán szerencsés módon alakítottad ki ez a speciális kést, ettől van jobb és szakszerűbb élszögrendszer forgácsolástechnológiailag.

HJózsi

Szia Józsi!
Az infó http://www.dolphincadcam.hu/HBM.php" TARGET=_fnew>ITT, a szállítás kb. 120e bruttó.

robroy007

mi lenne az kedves Tibor
egy rajzot ha lehetne róla

4um5b65d

Már én is úgy várom.... :)

s7manbs8

Na látod, mindig van mit tanulni ! :)

000000000

Szerinted a lefényképezett köszörült "bicskád" fővágóéle így mennyi pontban van a tokmány vizszintes középsíkjában? Azaz hol is teljesül itt az ideális forgácsolási szögrendszer?

4um5b65d

Értem én, hogy mi a gondod, de valami jobb megoldásról beszéltél.....
Akkor lássuk....

000000000

Na végre! Tehát akkor a te megoldásodban mennyi is az annyi, hány ilyen pont van az elvárt  végtelenhez képest?
Utána majd mesélek még egy jobb megoldásról...

Rabb Ferenc

Ne tegyél már tönkre bennünket Laslie! Mondj egy számot. Legyen páldául kilenc!
Úgysem jó, de utána legalább megtudjuk a frankót, és este okosabban térhetünk nyugovóra.

4um5b65d

Ne örülj annyira....
Én nem azt mondtam, hogy egyetértek veled, csak annyit, hogy értem a problémádat.  
Ez pontosan ugyanolyan probléma mint a 0,8-as szorzó a meneteknél....
Ha javasolhatnám akkor a sorrendet tartsuk be.
Én dobtam fel képet - Te megpiszkáltad.
Most rajtad a sor....
Ne légy nyuszi.... :)

4um5b65d

A kilenc az túl kevés....
Ennyire már nem égetem magam.. [#nyes]

000000000

Poénkodni tudsz, amikor alaposan melléfogsz akkor is. Segítek picit a 9 az sok, attól kevesebb a helyes válasz. Nullánál meg több... Ja és egész szám.

000000000

Érdekes, én még Tibor45-től a dumán kívül semmit sem láttam, bezzeg Laslie elkápráztat minket.

000000000

Ma egész véletlenül feltettem két videót (ismétélésként), azok Neked semmik? Mellesleg várd ki a dolog végét, mert ilyen beírással magadat is égeted szakmailag, hiszen így mintha te sem látnál hibát Laslie ominózus menetkészítő szerszámában, és jónak tartod.