Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Igen ez egy gyors patronbefogó.(nekem van bár sohasem használtam)Az enyém az osztrák EMCO maximat V10 P gépnek a tartozéka
(schnellspannfutter)

000000000

ez nagyon ötletes szerkezet  bár egy szalag fűrésszel nem veszi fel a versenyt  vágási sebesség terén

000000000

Kösz az infót, Motorosnak és neked is!

Ez, a tokmány helyére fel fogandó és lehet a bele helyezhető patront nyitni, zárni forgás közben?  
Létezik olyan nagy patron, ami ebbe való?
Gondolom, a nyeles cuccra válaszoltatok?

Na, és mi a másik?

ANTAL GÁBOR

szerintem a másik képen a nyeles cucc része lehet mert nálam normál méretű gumis patronok vannak. Vannak abban a részben golyók valamilyen fészekben?  Nálam azok közvetítik a zárást. Próbáld meg a nyelesbe beletenni a másikat

000000000

Az, szemmel láthatóan nem fér mele. Kb. 1-2 cm rel nagyobb minden irányba. Da, a nyeles cucc az új, a másik meg, vagy 10 éves.  

Majd jobban leméregetem. A pirossba a kup legalább 50 mm a vékonyabb részen. Előll meg vagy 80 mm.

KoLa

Danibá! ez a "nyeles cucc" milyen méretű?- konkrétan a menetes csatlakozás mérete érdekelne!

000000000

A menetes része kb. 120 mm átmérő.  
De, holnap megmérem pontosan.

KoLa

Ha M115x3 akkor kezd érdekelni!

000000000

Onnan tudom, hogy esztergához való, mert az adok-veszek topikban általam hírdetett álóbábbal egy ládából, való. A színe is egyezik.

000000000

Kimenjek most megmérni?

KoLa

Hányóra?
Ráér holnap is:)))

000000000

Nem az a méret.  
Ez 113.5 X 4 mm.
Belül a kup 83mm rel kezd és van benne egy ékpálya.  
Másik oldalon a kúp ha jól emlékszem 63 mm rel kezd. De, lehet 73 mm. nem írtam fel.  

Motoros

Igen én a nyeles cuccra válaszoltam. Ami nekem van hasonló, abba a szabványos E2N patronok valók. A gömbvégű kar túlsó végén ahol az imbusz van oda még kell egy támaszbak ami az orsószekrényhez csatolja, hogy legyen mihez képest a patronnyitást -zárást végezni..

000000000

Kezdem már kapizsgálni a müködését!  

Annak az E2N patronnak mik a méretei?

000000000

Tiszteletem az uraknak! Lenne egy Ilyen:http://bolthely.hu/promashop/id/00630_SPA-500_Univerzalis_esztergagep" TARGET=_fnew>eszterga gépem eladó! Mondjuk ugy fél áron.a gépet proma néven vettem de ferm van ráirva.Pár dolog át lett már alakitva rajt hogy használható is legyen.ha valakit érdekel vagy több infóra van szüksége elér a www.balage69@windowslive.com email cimen.