Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

keri

Minden motor valami módon sűrít, és a begyújtott keverék tágulását alakítja mozgási energiára. Ennél fogva a hatásfok egyrészt a gép saját súrlódásain múlik, illetve termikus hatásfokon.
Teljesen mindegy hogyan bonyolítják.
Dugattyút könnyű megfelelően tömíteni.

keri

Naja. ha lenne pénzem, csinálnék egy részecskegyorsítót, és gyártanám magamnak az aranyat ólomból....ez is van olyan komoly mint az Egely féle hablaty [#idiota] [#falbav]

keri

svejk

Ezek a videók nem nevetségesek hanem inkább siralmasak.
spriráláram meg hasonlók..

Némelyik koma beszélni is alig tud, ezek a TV-k még Szalacsit is komolyan vennék?

000000000

Nem szoktam végignézni, csak pár másodperceket aztán ugrok tovább. [#nevetes1]
Mikor már az elején elsüt 1 ilyen kapaszkodós benyögést akkor az már biztos végig baromság lesz [#papakacsint]

svager

Most mé mondjátok,hogy nem lehet,aki négyszög fúrót készít,simán feltalálhat egy ilyen szerkentyűt.[#vigyor5]

Bicska

"Több száz mrd $ tehetség fejenként". Az annyit jelent, hogy akár egy honfitársunk ki tudná termelni az éves magyar GDP-t percek alatt. Több komolyságot és tiszteletet kérnék a fórumozó kollégáktól! [#nyes][#nevetes2]

PSoft

Huuu...vazee! Nagy az Isten állatkertje!

Szerintem meg, roppant tanulságos videók ezek.
Én, adnám főműsoridőben, ez se siralmasabb a mónikasó-nál, vagy az édeséletnél.

s7manbs8

A lényeg, hogy mi is 84 évesen még így tudjunk legalább elmélkedni a világ megmentésén. :)

s7manbs8

s7manbs8

Beírtam ide: https://www.youtube.com/watch?v=rw-bOZq6xPk

Hátha lesz kapcs rajz építsük meg vagy 1000-en itt fórumosok, hátha úgy észreveszik ezt a szuper találmányt. :)

jani300

Pont előző éjjel bekapcsolva maradt a gép , és erre a videóra ébredtem . Nincsen Ő fent a fórumon ?

keri

Még az akupunktúrás pontokat is belekeverte valahogy.
Ezek inkább ezoterikus dolgok mint műszakiak. Az is tetszik, ahogy berakott egy izzót meg két fénycsövet mert milyen jól néz ki már :D

Bár végignézni nem tudtam egyiket sem, de akárhova tekerem egy a közös bennük. Semmi konkrétum, öndicséret csúsztatások és blablabla....

keri

87rs6nj3e

Dr. Csefkó Pál Úr, gratulálok az elméjéhez, további sok sikert és kitartást. (Megjegyzés: újrahasznosítás meg egyenlő a 0-val, a zöld polgár beviszi a kiégett fényforrást a gyűjtő helyre és bedobják egy papír dobozba, jó esetben műanyag, a fényforrás azonnal összetörik a fényforrásból ebben az esetben hova lesz a higany? Jól megoldott higany hasznosítás !!! )