Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

A g kód Powermill Metric - el készült :)[#ejnye1]
Olvass vissza: ArtCam & Relief marás  #4665

besirkyjh

Lehet szavadon foglak , de kicsit más kategoria ami nekem kel ( 40-es textilbakelit 350x200mm és minimum180 fokos forditás vagy forgato ) a forrás egyenlöre *.iges  .

doil

:) Rendben a formátum nem gond :) talán még a forgató sem :)

besirkyjh

Azon agyalok hogy Cut3D ben kellene mert valoszinü elég ha csak 180fokban átforditom viszon nagyon pontosan kéne találkozni a két féldarabnak ( 0,1 - 0,1mm alatti eltérés a max ) .

besirkyjh

doil

ha tudnám miről van szó szerintem megoldható a kézi átfordítás :)sok módszer van arra hogy ne térjen el :)

nyiszi

Ha kiolvasod a pic tartalmát és azt módosítani kell azt hogyan lehet megtenni ha nincs meg a  forráskód?

nyiszi

doil

hű erre télleg nem gondoltam nem csak az alkatrészeket kell cserélni hanem a picet is átt kell programozni az amper miatt :( Bár valaki biztos meg tudja oldani :) na holnap szétkapom neked :) megnézem pontosan miből áll :)

doil

ja annyit viszont tudok hogy Bios chippet már másoltam vele :) mert azt is olvassa ill írja is :) Pic kitt 2 es :)ez a cucc

nyiszi

Lovas Gyulának.
Jelenleg csak kísérletezek.Összeraktam egy gázmotort  és egy 6kW-os yaskawa AC servo motort hajtatok vele generátorként használva.Ennek a kimenetét egyenirányítom és avval kéne tölteni az akku telepemet ami 48V 350Ah. A hulladékhő megy az 1000 literes puffer tartályba.

000000000

Nem eszik olyan forrón a kását ahogy te azt elképzeled!
A gyárilag programozott PIC-et esélytelen hogy te kiolvasod.
Nem véletlen hogy akik a védet tartalmak kiolvasására specializálódtak van hogy milliós összegekért olvassák ki az infót.
Viszont ilyenkor több 10 darab programozott eszközt is tönkre kell tenni az adat kinyeréséhez.  
Vagy te ekkor zseni vagy ?  

nyiszi

Ilyen Pickit-2 nekem is van, de a fűtésvezérlőm mikrokontrollerének másolásán kívül még nem használtam másra.

nyiszi