Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

000000000

viz van bene alacsony lékori nyomáson nyomáson ami fizikailag szt jelenti hogy kisseb hömérségleten felfor a viz!
javitani van készen 2..3e közöti áron kb 1800mm hosszu ez kb a rézcsö ára és készen van!:)

000000000

Bocsi nem ide való de írtam neked emailt és visszajött, megváltozott a címed?

000000000

Tisztelt uraim érdeklődnék tőletek mi a lehetősége egy dobmotor felhasználásának szélgenerátorhoz válaszaitokat előre is köszönöm

keri

Általában a kompakt fénycsövekről negatív vélemények terjednek, de ezek nagyrészt olcsó nonamek, a márkásakról meg nincs infó mert olyan sokáig bírják hogy többnyire nem tudjuk meddig bírta :)

Viszont én akkor vettem amikor beköltöztem a lakásomba, szóval elég pontosan tudom mennyit bírt.
Tehát elhalálozott az első kompakt fénycső a lakásban.
Philips 11W melegfehér színű. 2005 decemberében raktam be. 6 évet bírta. A lakás leginkább kapcsolgatott és legtöbb üzemórát használt lámpája volt. Egyébként pont 6 év élettartamot írtak rá. Végig jó, természetes izzó szerű fényt adott, egyik pillanatról a másikra nem akart begyújtani, csak halványan világított és búgott az elektronika.

doil

Sziasztok !
Nincs valakinek  
szélgenerátorhoz  kb 40-50cm es lapát rajza DWG formátumban ? végül is jó bármilyen formátum csak 3d-s rajz legyen :) Cserébe fel tudok ajánlani 3 db Faóra DXF - jét :)

doil

doil

xfg6v697j

generálj belőle g kodot és a mach-ba írj be szorzót ahoz a tengelyhez amelyiket módosítani akarod.

xfg6v697j

doil