Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

ebalint

Most már tudom, hogy honnan fúj a szél.

1 Nem szereted a dobozos sört.
X Nem szeretsz otthon magyarázkodni
2 A western csövekbe rejted a dobozos sört

PSoft

Ezelőtt,vagy negyven évvel erre is fizetett volna a TOTÓ.
Mármint a nulltalálatodra.:))

-A tökölést útálom,nem a dobozos sört.
-Magyarázkodni,.....[#nemtudom] azt még sose kellett.
Valahogy,nálunk ez nem divat,de már hallottam,hogy más háznál van ilyen.:))
-A dugihelyre van egy tuti technikám,csak úgy simán be a hűtőbe a többi cucc mellé.:)

Kristály Árpád

[#eljen][#eljen][#eljen][#wave][#wink][#worship]
Végre!
Valakinek van humora...
Gratula!
Üdv.:Árpi

PSoft

s7manbs8

A humor még mindig jobb, mint a tumor, de az se rossz, ha valaki érti is. :) [#eljen][#eljen]

s7manbs8

Ó, most jut eszembe, ma este üvegest ittam, nem gyűltek a dobozok... :)

000000000

Jól elqrtad! De azért egészségedre!
Az alkohol folyékony pszihiáter.

s7manbs8

Na tessék, akkor már csak ezt kellene házilag legyártani...  

http://www.origo.hu/tudomany/nanotechnologia/20110715-a-napenergia-tarolasanak-uj-modszere-nanotechnologiaval.html" TARGET=_fnew>Napenergia tárolása új hatékony és olcsó technológiával

keri

Ezt úgy nevezik hogy bojler, és aligha hiszem, hogy a szén nanocső olcsóbb mint a jelenleg használt víz :)

s7manbs8

De nem olyan boyler, amiben 500szor annyi meleg elfér ?

s7manbs8

Illetve nem igaz, mert ez ám nem hűl ki, nem kell szigetelni és nyárról elrakod télre a meleget...:)

keri

...elméletben.
A gyakorlatban egyszerűbb leszigetelni a tartályt, hogy télig megmaradjon :)

keri

Az egyszerűséget, arra értem, hogy tartályt tudok csinálni, szén nanocső pedig még nincs tömeggyártásban :)

Másik hogy LiIon akkuhoz hasonlította, de azért az sem olyan hűdejó energiasűrűségű. Egy kanna benzinnel többre mész.

keri

Ja és a napenergia hosszútávú tárolása megoldott. Úgy hívják hogy növények :)

s7manbs8