Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Ugylátszik naiv voltam , de hanyogolom a témát , nem adok táptalajt a mondokádhoz .
[#ejnye1][#ejnye1]

v2vhwz32z

Szerintem nagy kár lenne általánosítani..
Igenis segítőkészek a fórumtagok. Ha pedig vásárolni akar az ember valamit vagy rendelni, akkor érdemes tájékozódni előtte és megfontoltan dönteni.. nekem ez a tapasztalatom!

sasi

[#nyes]  Aha!  
Így már világos, hogy te voltál az az „elgurult gyógyszerű” egyén, aki Balog Béla (balogh_bela@citromail.hu ) néven sértegetni akartál. Gratulálok a stílusodhoz, bizonyára illik hozzád!

Ennek a fórumnak soha nem voltam, és nem is leszek a moderátora.  
Látod milyen ostoba dolog ülni a székeden, és fantáziálni butaságokat, és még ráadásul másokkal is megosztani a téveszméidet.

Kristály Árpád

Halihó Temesváry úr!

Nem hinném, hogy kötelező a "Klubtagság"!
Ez a társaság már sok mindent megoldott közösen, persze Te mint új tag.... nem sokmindenre emlékezhetsz....de ez ne baj!
A baj az, hogy egyetlen...rossz üzleti tapasztalatod miatt vonod le a következtetéseid....
Ami elszomorít. hogy holmi "rendőrségnek kellen benézni"???!!!!

Hova?...

Miért?...

Mi a baj?...

Azt javaslom...békélj meg,  
szerintem nem bánod meg!

S ha segíthetek bármiben keres meg...

Üdv.: Árpád

skwby94ub

Svej úr, kár, hogy az elképzelésed kivitelezhetetlen volt, ezért kellett új megoldást kitalálni. Egyébként a behúzót sem kísérletezted ki, ehhez is nekem kellett működőképes modellt készíteni.
Kedves Villanyos Kolléga! Tudom hogy profi vagy a gyengeáramban, nem is kritizállak ez ügyben. Kérlek te se' tedd velem a forgácsolásban.
A kész főorsót postán küldöm. A felmerült pótmunkákért cserébe -ha volna egy elfekvő videokimenettel rendelkező monitorod- elfogadnám, mivel tegnep dobta föl a talpát a CNC-m monitorja.
Üdv: Jóska

000000000

Én nem kritizáltalak?! Vagy igen?

ybm4ifb

Sziasztok
Vettem egy FŐorsót a találkozon..4db patronnal+ vettem még SK-30-as szerszámbefogokat,mert nem nagy eltérés van a patron és az SK30-as kúp között.
Na,gondoltam köszörüljük át a kúpot.
jöttek a meglepetések:csapágyhelyek a kuphoz képest 4tizedet ütnek,másik meglepetés:csapágy méret 35.4mm..másik 30.4mm...csúcshely esztergálás..jo kemény anyag...de megoldva.

Szerencsére igy mindkét csapágyhely igy megköszürülhető lett 35..és 30-mm-esre elértem hogy a kup a csapágyhelyekhez képest már csak kb 3 századot üt....holnap jön a kup köszörülés
Sk-30-ra.
Amiért mindezt leírtam,a helyszinem ugyebár nem lehet ellenőrizni a termék milyenségét,ezért Én legközelebb csak ugy vásárolok ilyen jellegü alkatrészt hogy proba után utalom a vételárat.
Vagy elvárom az eladótól hogy azt mondja:Ha gond van vele..beszéljük meg.
Végülis az SK-kat leszámítva 20000Ft-omba került ez a Főorsó......
Lehet hogy nem ide kelett volna irnom...tegye aki tudja ahová szerinte való ez a beírást.

svejk

Én többször kerestelek magánban, választ nem kaptam, ezért folyamodtam az itteni b@szogatáshoz.
Tudtommal nem kritizáltam a munkádat, nem is tehettem volna, mivel még nem is láttam :)
(kérlek a tényeket ne ferdítsük, régi levelezésünkből minden előkereshető)

Várom az orsót, kérlek, a plusz költségeket és a többi nem ide való dolgot magánban beszéljük meg!

svejk

Ismét írtam magánban, és most már maradjunk is talán ennél a formánál.
Ha nem kapnád meg kérlek jelezz vissza!

A fórumtársaktól pedig elnézést kérek hogy a magánügyünk ide a fórumra terelődött!

skwby94ub

A hatvani kiállításra nemcsak köszörült főorsót vittem, hanem mérőműszert is.
A "hidegben" 2 mikront zsugorodott a méret a 0-hoz képest. Amikor a gépről levettem, 0-s volt.
Minden érdeklődő előtt megmértem. A csapágyhelyek ütése is 0-s, nem is lehet más.
Hogy nem tőlem vásároltad a főorsót, az biztos!  

skwby94ub

Megkaptam a leveledet, minden rendben!

skwby94ub

Nincs semmi probléma! Szép csendesen dolgozunk.

2vkx6unz

Bos, hogy beleszólok, de a félreértések elkerülése érdekében tesze. Nem arról a főorsórol van szó amit készítesz, hanem az egyik árús kolléga kínált megvételre egy előmunkált és talán hőkezelés utáni nyersdarabot, amiből ki lehet alakítani egy főorsót. A csapágyhelyek nem voltak felközörülve (szerintem).

A lényeg az, hogy nem Jóska főorsójáról van szó. Azt a mintadarabot és is láttam az előző találkozón és teljesen másképp nézett ki.

ybm4ifb

Jóska

Nem,nem töled vettem...lehet hogy nem készre munkált volt,de ezt az eladó nem említette...
Egyébkéntis..még igysemm adta ki a méretet folt nélkül a csapágyhelyeknél..ugyhogy ez szerínten egy gyártásközi selejt darab lehetett....

Rabb Ferenc

http://www.usovo.de/shop/product_info.php?language=en&info=p528_Werkzeugwechsler-fuer-KRESS-FME-1050.html" TARGET=_fnew>Ügyes szerkezet. Kár, hogy négyszer annyiba kerül, mint az alapgép. Bár van ahol 100€-val olcsóbb.
http://www.usovo.de/shop/images/WZW_Kress(1).jpg" border=0>