Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

000000000

Ja ... igaz... nagyon el van az SK30as cuccokkal [#nyes][#nyes][#nyes]

skwby94ub

De szerettek csípkelődni... Közben nem is sejtitek, hogy a szívem-lelkem is benne van a főorsókban! Jobb lenne ha összecsaptuk volna, és  
nem értitek, miért megy olyan hamar tönkre a főorsó csapágy?

000000000

Dehogy... mi mondtuk is, hogy nekünk igazából ráér... jó munkához idö kell, és biztos vagyok benne, hogy az is lesz!!

000000000

Jóska, te nem jössz a talira az orsóiddal?

Na, nem délben, mint a tavaszira:)))))

000000000

Persze, tudjuk, a jó munkának ...... De a lassunak mégtöbb:))))

svejk

Ez nem csipkelődés, hanem b@szogatás...
Te magad vállaltad a határidőt, melyet úgy cirka 3 hónappal léptél már túl.  

D.Laci

3204 http://rolling.hu/" TARGET=_fnew>http://rolling.hu/  nettó 666Ft - 10439Ft -ig.

000000000

Dejó hogy itt is regisztrálni kell, hogy egyáltalán bármit lásson az ember...
És ez még nem elég, még évekig matatnak mire aktív a felhasználó, és be lehet jelentkezni...

skwby94ub

De Svejk, elfelejtetted, hogy a kérésedre teljesen új konstrukciót kellett összehozni- automata behúzóra alkalmas kivitelben?
Amikor már készen volt a csavarorsós behúzóhoz?
Egy vázlatrajzot küldtél a behúzó fejről, méretek nélkül, mindent nekem kellett kitalálnom. De ez nem baj, szívesen tettem.
Megjegyzem jól összejött, és még egyszerűbb is lett a konstrukció. Csak többszörös munkaóra fordítódott rá.

skwby94ub

Köszönöm, nem megyek.

svejk

Nem szeretném fárasztani a társaságot a magánügyünkkel, de az "új" konstrukció március 22-én le lett tisztázva, és a teljes vételárat (37ezer) március 23-án átutaltam.
A módosításban egyébként én csak annyit kértem hogy legyen az orsóban egy akkora "üreg" melyben mint egy betétként el tudjam helyezni a szerszámcserélő alkatrészeit.
A hatvani találkozón (márc.27-én.) személyesen is azt beszéltük meg, hogy a kész főorsót 1-2 héten belül elküldöd, én kikísérletezem a behúzórészt, majd visszaküldöm neked szerszámacélból való legyártásra.
Ehhez képest 3 hete még hőkezelő kemencét kerestél :((

besirkyjh

Szia  

Igen , például én is !
 Miben segithetek ?

besirkyjh

000000000

Nem kényszerít senki arra, hogy itt legyél...

000000000