Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Legegyszerűbb egy valami THK féle sín lenne kocsival úgy 350 mm munkahosszal szíjas hajtással ahhoz való csatlakozási lehetőséggel valami motor számára, csak gondolom nem ez a legspórolósabb verzió... :)

000000000

szerintem igen nekem is van 1 ilyen megoldású gépem alu 40x40es profil bordás szíj a motorra rátéve a másik felén csak tengely és szintén bordás szíj tárcsa ami feszítőként is funkcional a "kocsi"csapágyak oldalanként 4db 5mm-es alumínium lapra rácsavarozva

000000000

40x40-es alut tudok adni csapágy méretet leírom ha kell és csinálok képet ha kell vagy valami rajzot neked motor is kellene?

s7manbs8

Ha van róla kép megnézném. De csak ha nem kell azért dolgoznod emiatt, meg mikor ráérsz. Motor az nem kellene az van pár motorom, ami egy ilyen mérethez elég lenne, leginkább vezető, az azt és szíjvéget tartó csapágyház, ha szíjas rendszerű meg az egyik végén a motor lehetőség, ahol a szíjhoz tartozik pl., de lehetne orsós is felőlem, csak ez inkább mozgatási célú, nem erőt kell neki kifejteni, de nem lehet lötyögős, az lényeges. Vagy, ha lenne eladó az is érdekelne ha van valami ára is. De rajzok is érdekelnek, bár leginkább az lenne a jó, ha komplett valami lenne, leginkább használt valami, küllemileg nem kell szépségkirálynőnek lennie, csak működjön és olcsó legyen. Na, jó sok igényem van. :)

000000000

ad-vesz topik árult valaki kompletten a nagyot én vettem meg hétfőn jön a kicsire is vevő vagyok ha a másiknak nem kell keresd meg én is keresem

000000000

A 20598-as hIrdetés de utánna is láttam komplett ilyen egységet

000000000

és a 20651-es hírdetés szerintem ezek elég elfogadható áron vannak de ha nem akkor van a 3-dik megoldás szerintem

s7manbs8

Köszi megnézegetem vissza azokat.

000000000

000000000

Jó éjt elektron megyek aludni ha bármiben segíthetek csak írj és figyelem a topicot mit írsz üdv:Tibi

s7manbs8

Azokat megnéztem 14-16 ezer ami kb. akkora mint ami kellene, meg a 2-ezres az meg 8 hosszú,nekem olyan 350 hossz kellene, és szíjas inkább, de össze is lehet saccra adni , 2 rúd 2, szíj 1, kocsicsapágy 1, végek, 1+1 = kb. 6 ezer pl. nem 14 ezer, igaz az golyósorsós volt...

000000000

Nem, ide olyan képeket tettem figyelmetlenségből, ami nem ide való. Azért töröltem őket.

000000000

Így kell ezt csinálni! Jó a przentáció![#eljen]

000000000

[#eplus2][#eplus2][#nyes][#nyes][#whatever]

Pont ezt akartam kérdezni.

000000000

Te aztán tudsz titkot tartani! Nem vagy egy kotyogós fajta.[#confused]
Mire szeretnéd használni?