Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Nekem mondod ? Így születtem, én már csak tudom.....[#nyes]

43pbwjg8s

Nem lenne valaki aki tudna nekem kettő ilyet csinálni?  
Ha lenne akkor mennyiért?
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/femvaz1/csapagyhaz.jpg" border=0>

43pbwjg8s

Az anyag: valami fém. :)

ywathzay

Most nem nehéz 30 fok körül tartania pálcát, de mit csináljon télen? Arra is adj neki tanácsot. :)

43pbwjg8s

Bocs most nézem:
A 4 furat M8, nem D8!
plusz még kellene rá 4 db átmenő furat (mondjuk süllyesztéssel) a csavarfejeknek.
De este lestisztázom és kicserélem a képet.

4um5b65d

Hát azéééé írtam, hogy "30 fok vagy alatta"... Ez a hűvös, téli időszakra vonatkozik... :))

keri

Szárítani nem sütőben szokták?

keri

Nekem is ilyesmi kéne, csak kicsivel más méretek, szóval ha valaki vállal ilyet akkor én is rendelnék.

keri

4um5b65d

Télen nem hegesztek, nyáron meg kiszárad a napon... :))

keri

Én meg argont használok, az nem csinál salakot, és amúgy is száraz marad a palackban :D

000000000

BArkács hegesztőtrafó használata esetén sokkal könnyebb a rutilos pálcával dolgozni, mert nyugodtabb ívet tudsz produkálni.
A bázikus pálca inkább ipari egyenárammal működő gép esetén használatos.
Az anyagvastagságot, a pálca átmérőt és a hegesztő áramot megfelelöen össze kell hangolni.
Egyébként meg "csak" csinálni kell, minél többet:-)
A képzett szakik hang alapján meg tudják állapítani, hogy a hegesztő áram megfelelő-e, vagy sem.

4um5b65d

Hát én azt használom..... Argon pálcát !
Az nem csinál salakot..... [#wave][#vigyor3]

keri

Nagyon pihent vagy ma :))

Bicska

Bocsi, hogy ide írom, de a témához kapcsolódik (egyébként már szerepelt az adok-veszekben). Van 2 doboz bázikus pálcám és nem tudom használni egyáltalán...ezért jóval ár alatt felajánlanám annak, aki használni tudja..