Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Jó is ez a fa gép ! Ahogy a kínai mondaná: Occó, ném lénni drágá ....
És van egy hatalmas előnye: Nem rozsdásodik.
Tapasztalatot meg lehet belőle szerezni bőven.
Mindent bele KisKZ !!!
[#eljen][#papakacsint]

43pbwjg8s

Köszönöm Laslie!
Ez a cél. A tapasztalatszerzés.  
Ebben a tekintetben (mármint a tapasztalat és persze sokminden másban is) bizony sehol nem vagyok.
De jó tanulni!
Remélem egyszer még el is fog indulni!

4um5b65d

Adok egy tanácsot ! Ingyen :))))
Ha véletlenül nem indul el akkor ne csinálj róla video-t, csak állóképeket. Írsz mellé pár hihető sebességi és fogásmélység adatot aztán már el is van boronálva az ügy. Ja és kell egy kis forgács amit rászósz a gépre. (azt majd küldök neked)
Én is így csináltam a készülő weblapomra a főoldali bemutatkozó képet. Fogtam egy alkatrészt, melléraktam egy menetvágó kést és kerestem egy jóképű forgácsdarabot amit odabiggyesztettem a kés csúcsára, aztán fényképeztem. Tökre úgy néz ki mint, ha épp forgácsolna a kés......
[#buck][#vigyor3][#vigyor2]

43pbwjg8s

tudod...
Szép tanács, de lehet meglepő, inkább azt szeretném látni,hogy működik. És akkor sem kell hogy videó legyen róla. Ha méteres pontossággal is, de jó lenne ha elindulna. Ugyhogy nem hiszem, hogy mutogatnivaló lesz a dolog.
Egy másik gép tervezéséhez gyüjtöm vele a tapasztalatot (amihez persze ugysem lesz elég).

43pbwjg8s

Help!
Valaki lefodítaná nekem VAN tanácsát? A kommentek között van.
Túl bonyolult vagyok hogy megértsem! :)

4um5b65d

Ne tessék már ennyire komolyan venni a tanácsomat......[#wave]

43pbwjg8s

A fene! Már megint lehagytam a smileyt!
A multkoris megkaptam érte, hogy hogyan merek olyat írni hogy kiverem belőletek a választ! :)
Ott is elmaradt a smiley. Bocsánat!

4um5b65d

Hát a fene sem tudja, valahogy a "kiverem  a válasz" szöveg szerintem vigyori pofa nélkül is érthető, hogy csak vicc kategóriának szántad. De erre nekem is rá kellett jönnöm, hogy nem mindenki vevő az ilyenre. Mondjuk nem is szívesen lennék barátja egy olyan embernek akiben nincs a még szikrája sem a humornak, vagy a humor érzéknek.... de sajna ilyen is van.
Te azért kapsz tőlem egy haveri vállveregetést....
[#vigyor3]

43pbwjg8s

ADMIN!!!!!!
LASLIE VEREKSZIK!!!!!!!! :)
Na visszakapod azt a lapogatást csak várj!!! :)

Na ennyi az OFFFTOPIC-ból. :)
Az esztergán a megtámasztást, amit kitettem az oldalamra ezért ingyen licenceled mostantól! :)
Ez a bosszúm. :)

4um5b65d

Hol van az az ingyen licenc ???
Hiába nézem, nem hallom.... :)))

43pbwjg8s

A márciusi archívum. Bal oldalon van az archivum lista.
De kapaszkodj előtte meg! :)
Tudt baj van az izlelőbimbóiddal! :)

000000000

Szia!
Pillanatragasztót használtál a forgácsnál?A website-od mikor lesz kész? Kíváncsian várom.

4um5b65d

Nem használtam pillanatragasztót, csak jól választottam meg a forgácsot és olyan szépen beállt a helyére. Az elkészülés időpontja még elég távol van....nagyon sok infót gyűjtök egy helyre, rengeteg grafikai munkával és képi anyaggal.  
http://cnctar.hobbycnc.hu/LASLIE%20(%20Eszterg%e1l%e1s%20)/fooldal_kep.jpg" TARGET=_fnew>Kép

s7manbs8

Majdnem kérdezni is akartam, hogy mi lesz benne több, a humor, vagy a szakma, de úgy látom nem kell. Máris tetszik.

4um5b65d

Mindkettő lesz ! Bár egy marketinges asszonta eccer, hogy nem jó az, ha komolytalanság van az oldalon. Pedig elég egyedi lesz az anyag. Legfeljebb majd megyek segélyért, ha nem válik be..... a felkopó államra meg leukoplaszt kerül.
[#wink]