Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

Üdv.
Kipróbáltam a technikád.
Én ahogy észrevettem, kell hogy a mechanika kicsit lógjon, vagy kotyogjon, mert ha pont merőlegesen nyomod bele, a festék lejön, de a foncsor ott marad.Ha kicsit ferdén csaptam bele, el tudott csúszni 1-2 tizedet a hegy, akkor lejött a foncsor is. (6W-os ersa tűhegyes pákával, még ha izzásig melegítettem és folyamatosan odanyomtam sem jött le, csak elcsúsztatva)Vagy te a pontoknál is húzod a tükrön??
Üdv.

ki005gz70

Szia !

Pontosan ! Egy pont marásánál is kell csúsztatni ! A programban minden állítható.

000000000

Ez vala a recsegős kupplung. Ez olyan ami másnál is recseg?  

http://img259.imageshack.us/my.php?image=daaspn3.jpg[img]

000000000

Nem megy ez a képbeszúrás. :-(

4mjnxdwuu

Miért nem fordulsz a gyártójához???...
/Szerintem nem a kuplung, ha 150-250 léptetési frekinél hallod, bár ott inkább búg alatta "recseg"/

000000000

Van nekem ilyen elado:
http://i56.photobucket.com/albums/g199/albinolynx/P3080001.jpg" TARGET=_fnew>rotex kuplung

Ezek biztosan nem "recsegnek". (:
Utolso harom darab, vadonat ujak. 8H7-es furattal. Igeny szerint 12H7-ig bovithetem.

000000000

Valóban, nagyobb sebességnél szépen szól, alatta recseg. Mindjárt jól megkérdem a gyártót.  
RATM úr, mennyibe kerül három ilyen kupplung?

000000000

E-mailben elkuldtem.

bmejdz9nu

Nagyon jó a link...
Ugye milyen jó emberek vannak...  

Megcsinálja - ez már valami...  

Lefotózza - ez már nem semmi

Weblapot összehozza - ez már nekünk szinte érthetetlen... nem, hogy titokban tartaná amit tud... [#wave]

2nbj3n5m

Jónapot, a rotex kuplungok érdekelnének.
Janko

000000000

Van meg egy R+W kuplung is, 8H7, vadonat uj, harmonikas:

http://i56.photobucket.com/albums/g199/albinolynx/RW.jpg" TARGET=_fnew>R+W kuplung

Nemet ez is, mint minden... [;

000000000

000000000

Hello,
nem teljesen új, azt hiszem már itt a fórumon is találtam rá hivatkozást.
Ha elküldöd az úriembernek a CNC-d fotóját, küld neked egy ingyenes CNC szoftware-t. (igaz "csak" a Conrad SMC 800, ill. SNC 1500-as kártyajához jó, talán van valakinek ilyen)
Üdv mindenkinek