Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Helló Péter!
Jól látom, hogy nem látom ott ahhol látni kéne a "T" nutos asztalt?

bmejdz9nu

http://cnctar.hobbycnc.hu/Varsanyi%20Peter%20-%20dolgai/T-nut_home_made_mod_t.jpg" border=0>

3vv2btrhv

Szia Szmutku
Mostmár csak azt kellene kideriteni hol lehet laminátos rétegelt lemezt kapni !!
Tibor

tumnmsi57

A felhasználói mappában, Tramp mappájában láttam, hogy csinált energialáncot kábenlcsatornából. Én ugyanilyennel probálkoztam, annyi különbséggel, hogy a csatornából rövid darabokat vágtam és gumiszalagra ragasztottam kis térközökkel.
Tramp:Utólagos engedelmeddel felhasználtam a képedet
http://cnctar.hobbycnc.hu/tramp/DSCF1745.JPG" TARGET=_fnew>http://cnctar.hobbycnc.hu/tramp/DSCF1745.JPG

2nbj3n5m

T.Hunka Tibor.
Légyszi hívjál fel sajnos az T-onleném nem
működik.Munka ügybe!!!!
Janko

mfrfj8vv3

Gondolom bármelyik nagyobb lapszabászatban ... vagy nem ?

Szalai György

Sziasztok!
Laminátos rétegelt lemez?
Hát nem mindegyiket laminát rétegek keresztirányú egymásra ragasztásával állítják elő?
Vecsésen van egy vállalkozás (BARANYAI MÉRNÖKIRODA Járműfelépítmény -Tervező és -Gyártó Kft.) ott is használnak ilyen lemezeket platónak. Műgyanta kötőanyagú, vízmentesített, az egyik oldala fényes a másik érdes. Ugyan ilyen barna. Egyszer bele tettem egy darabot egy vödör vízbe és lesúlyoztam egy téglával, ott volt vagy egy hétig, de szemre nem nőtt a vastagsága. Biztos nem dolgoznak hulladék nélkül, mert láttam egyik ismerősömnél ebből készült hangfalakat. Erdért fatelepen is találkoztam ilyennel, úgy emlékszem 10 000 körül volt egy tábla, 10-14mm közötti vastag, de vagy két éve már.

000000000

Ide is írok. :-)
Gépem kupplungajai (lamellás műanyag) recsgnek-ropognak, közepes fordulaton.  Legalább is remélem hogy azok szólnak ilyen csúnyán, nem a motorok. Pozicionáláskor, teljes sebességnél csöndesek. Tapasztalt már más is ilyet? Megoldhatja egy rugalmas betétes betétesre való csere?

bmejdz9nu

Tenyél fel fényképet róla... (kupplungról..)

3vv2btrhv

szia
Sz.Gy
Vecsés nincs messze , meglátogathatnálak ?
Tibor

Szalai György

Persze. De előtte csörögj rám légyszives, hogy én is ott lehessek.

Szalai György

Épp csak a számom felejtettem el ideirni.
06 20 444 59 80

3vv2btrhv

hétfön megyek gyömröre , elöte telefonálok

udr95i4vu

Hali mindenkinek
Van egy kérdésem a szakikhhoz.
Épített vagy látott már valaki hobby cnc kategóriában szerszámcserélős gépet?
Vagy van-e valakinek ötlete hogy hogyan kellene megoldani a befogást(befogó cserét,vagy hogy hogyan működik a levegős befogó)
Üdv
Abit