Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Már nekem is ilyenek vannak a műhelyben, rendes szórt fényű lámpaházakban. (Egy hete.)
Nincs párja. Fényképezni is remek világítás, mint egy műteremben.
Van még két darab pucér 40W-os villanykörte, ha csak beugrok egy szerszámért.
Így majdnem teljes a világítás. Sajnos a plafon nagyon sötétszürke még, (a belmagasság is csak 230cm) ettől nyomasztó hangulatom lesz. Egyszer majd, úgy szeretnék segíteni ezen, hogy a két darab 40W-os körtét lecserélem, a plafon felé fordított LED-es fénycsövekre.

ra8nsmk6w

Nekem ugyanez van csak 1,5 kw kézilámpában 3 fokozatú kapcsolóval. Az egész úgy kezdödik, hogy bekapcsol egy ventillátor. Azt hiszem ,hogy valami fotós lámpa. Munkához vettem de nem az igazi mert lehullik a vakolat és a másik helységben bekapcsol a hegesztő pajzs

kfhhyweby

Igen,lehet,én is tőlük vettem!

000000000

Nem csodálom hogy ez történik mert átalábban egy ilyen izzó 153000-167000 lumen fényt ad
Csinálhatsz vele olyan fénycsóvát mint a batman filmekben csak CNC motivummal.  [#hawaii] [#idiota]

Bencze András

Segítség!!!
97AM
NO1A SMD SOT-223 tokozású jószág mi lehet? Valószínű Si planár tranyó, a www.turuta.md kb. 600 oldalas code-könyvében benne lehet, de sajna fizetős.

svejk

Az elektronika topicba most rakott fel Motion egy új katalógust...

Bencze András

Köszi Svejk ez az amiben reménykedek.

000000000

Leveledet megkaptam, és egy kicsit utána néztem a témának. Szerintem a Mechanical Desktop, vagy éppen az Inventor is, alapból tud ilyen terítéket számolni, készíteni! Javaslom, a részleteket beszéljük meg Skype-on, amint a levélben is javasoltam.

itzrncx

Helló mindenkinek! Régóta olvasgatom a fórumot nagy érdeklődéssel. Én is szeretnék belefogni, egy hobby cnc gép építésébe, egyenlőre az alkatrész beszerzésnél tartok. Sajnos az elektronikához nem értek, ezért szeretnék kapcsolatokat kialakítani Békés megyében élőkkel. Kérem azokat akik itt élnek, és segítségemre tudnának lenni, írjanak privátban. Előre is köszönöm.

kua93zk4w

Üdv mindenkinek
Nemrég vettem egy cnc-t már martam vele síkba egy lapot,pontosan működöt.Ezután a z tengely elkezdet kavarni,egy képet akartam marni vele de folyamatosan egyre mélyebbre ment az anyagban minden sorral.Ha billentyűzetről próbáltam irányítani a le gombbal először le aztán felfelé indult.Elindítottam anyag nélkül is kb a kép felénél 5cm -el lentebb volt a 0 pontnál.A képnek 3mm lenne a mélysége.A gép a készítő által megadott értékekre van állítva.
Kérdés én rontottam el valamit vagy a léptetőmotor romolhatott el?

svejk

A motorod vagy lépést veszt helytelen szoftver beállítás vagy zavarok miatt esetleg mechanikus hiba, pl. megcsúszik a kuplung.
Mindenféleképpen a gyártót, eladót üsd, hogy segítsen a hiba kijavításában.
Itt mi látatlanban nehezen tudunk konkrétan segíteni.

000000000

Rinaldo

Béca,
A leveledet megkaptam de a válasz levelem vissza jön permanens hibával!!!? Ha van egy másik mail cím ad meg légyszi.

000000000

Ha, nem változtattál semit, akkor nagy valószínüséggel, a motor egyik vezetéke kontakhibás, vagy szakadt. Esetleg felcserégetted. Vagy vezérlő hiba.
Ha, piszkáltál bármit is, akkor lehet más.

kua93zk4w

Nem nyúltam semmihez de, villany szerelőt hívtam
majd kiderül.