Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Milyen PC-röl járatod? Mekkora a proceszor, ram , egyebek?

000000000

Köszi szépen Pál nagyon sokat segítettél

000000000

már registrálok a skyp-ra

000000000

Mellesleg van 3db 4Nm-es léptetőmotorom ha érdekel.
Nagy áramú emelt feszültségű profi 1-röl voltak járatva, de AC szervóra cseréltem le.
Ég és föld a két rendszer közötti külömbség mint minőségben mint tudásban.

robokacsa

megvan még az a 3 db 4 Nm es mocid, ha igen írhatnál egy árajánlatot rájuk priviben.

000000000

Nagyon béna vagyok, három napja nem jövőkrá, hogyan kell rádiuszt marni [#rinya][#rinya][#rinya]

000000000

A Facebook-ról hogy lehet kilépni? Sosem használtam, nincs is rá szükségem. Annak idején egy barátom küldte a bejelentkezést, akkor még azt sem tudtam, hogy mi az. Sajnos a jelszavamat elfelejtettem. A feleségem használja és szereti ezeket a közösségi oldalakat és az e-mail címünk közös.

000000000

Ha jól tudom inaktiválhatod. Ha végleges törlést szeretnél, akkor levelet kell írni nekik.

000000000

Ha a profilodnál belépsz a Súgóközpontba, jobb oldalt első a fiók törlése. Ugyanis ez a leggyakoribb kérdés. :D

KoLa

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#worship]
HA HA, ez a nőknek lett kitalálva, meg az IWIW meg a Messenger meg a stb,stb hasonló programok a neten!
Én is kaptam egy ilyen Facebook-os meghívót valakitől aztán addig klikkelgettem hogy másnap 15 mail jött...

lari

Urak!
Szeretnék egy szoftvert telepíteni cd-ről egy laptopra.
Op. rendszer Win XP sp2
A telepítés elindul de néhány másodperc múlva hibaüzenet jelenik meg, hogy valmit nem talál.

exe fájl telepítésnél akad meg.

An error occured while tryng to rename a file in the destinacion directory: MoveFile failed;code2.
A rendszer nem találja a megadott fájlt

Próbáltam másik laptopon, a helyzet ugyanaz.
Próbáltam asztali gépen, ott meg gond nélkül feltelepül.
Ugyanaz az op. rendszer mindegyik gépen.
Próbáltam a cd tartalmát (asztali gépről) felmásolni egy pendrive-ra, s arról telepíteni a laptopra.
Sajnos így sem működik.
Mi lehet a probéma?  

Köszönöm!

f35ezvjs

Nézd meg milyen segédprogramok vannak fent az asztaligépen. Tedd fel azt is a laptoppra.
Volt e az XP nek frissítése az asztali gépen a netről. Ha igen frissitsed meg a laptoppon is.
De jó lenne tudni melyik az a program ami nem megy fel a laptoppra. Akkor tudok csak tovább segíteni

Sz.József

CMOS ic-kből felépített fel-le számlálóval hogyan lehet mínuszba is számoltatni...?
Amikor lefele számolásnál eléri a 0-át akkor mínusz előjellel újra felfelé kellene neki számolni és viszont...
Egy enkóder A csatornája a clk bemeneten a B csatornája az up/down bemeneten...
Tud erre valaki megoldást?

4um5b65d

Kapukkal azt kell figyeltetni, hogy mindegyik IC nullán álljon és az első beérkező down jelre egy tárolót átbillent ami felcseréli az irányokat.
Visszafelé ugyanez.

Sz.József

Köszi a segítséget, de mivel a "barátom" (google) nem igazán akar segíteni, nem tudnál rajzot vagy linket mellékelni?
Ha jól értelmezem akkor 0-ák után a következő down jel megcseréli az A-B csatornát? Vagy...?
Ha 0 után "meggondolom magam" (:)) és ujra pozitíva tekerem akkor is felcserélődik az irány...?
Szóval ez nekem magas... Ha találnék valahol egy rajzot akkor könnyebben eligazodnék..., talán. :)