Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

mfrfj8vv3

Szervusz !  

Még nem szereztem, tehát érdekelne az ajánlatod !  
Mert azért szeretném kipróbálni a saját szerszám manyókolását is :-). Persze nem kívánom ingyen, mondj egy sporttársi árat, én elégedett leszek vele.  
Gondoltam szerkesztek majd egy segédcuccot a köszörüléshez. Ha nem sikerül majd, akkor sem fakadok sírva, de szeretem kipróbálni a dolgokat, sokminden sikerül is végül..  :-)  
Szóval ha áll az ajánlatod akkor légy szíves privibe írj nekem a szmutku.zoltan@freemail.hu -ra !  
Köszi.  

4im2adcie

Zoli! A saját szerszám "manyókoláshoz" tanulmányozd előbb Janko kolléga késélező kézi készülékét, nekem remekűl bevált, és ennélkűl nem fog menni. Ha kell fotó szólj.

vthgizrff

Szóval Gühring márkájú. E-mail ment.

000000000

Hali!
1 képet felrakhatnál...
Köszi!

mfrfj8vv3

Sziasztok !  

Motoros: Igen, megnéztem a képet a másik topicban! Köszi !  
Nagy Zoli : Hazaértem, válaszoltam. Előre is köszönöm !  
Más: Megérkeztek a fogászati marók. Sajna nem ugyanazt értjük a gravírmaró alatt a fogászok meg én :-)... Na sebaj, valamire majd csak jó lesz. Ilyen hegyesre, háromszögűre vannak ezek köszörülve , gondolom talán mintakészítéshez használják gipszben vagy ilyesmi anyagban. Lehet, felhívom őket és megkérdezem. Nem mindig műxik hibátlanul ez a netes emailes árurendelés...

Üdv nektek.

3vv2btrhv

Szia Zoli
Engem érdekelne a szerszám mivel én gipszben utazom .
Tibor

mfrfj8vv3

Hello Tibor !  

Nem hívtam fel őket, nem kérdeztem meg pontosan mire is valók ezek a tűk. A gipsz csak saját ötletem volt, egyáltalán nem biztos .  
Eltettem őket, tartalékba valamire majd jók lesznek.  
Ha érdekelnek ilyenek , akkor a http://www.happydent.hu oldalon a webáruházban keress rá a gravír szóra és úgy kiadja a kereső a terméket. Postázzák ha kell, illetve sztem hívd fel őket előtte, hogy biztosan jó-e neked...

Üdv .  

mfrfj8vv3

Hello Motoros !  

Vasárnap megpróbáltam egy hasonló (élező) szerkentyűt összebarkácsolni, de végül be kellett látnom, hogy megfelelő szerszámok híján ez biztosan nem fog sikerülni.
Szóval érdekelne, hogy tudtok-e valakit, aki gyártana ilyen élező szerkentyűt megfizethető áron ?  

Üdv.  

4im2adcie

Hali Zoli! Janko fórumtársunknak szerintem még van élezője. Próbáld megkeresni, ha nem sikerűl küldök telszámot emailban
Motoros

3vv2btrhv

Szia Szmutku Zoli.
Nincs kedved elhozni a talira a tüket hogy kiprobálhassam ?
Tibor

mfrfj8vv3

Szervusz Tibor !  

Gondoltam rá, hogy megjelenek ott, de biztosra megígérni nem tudom egyelőre...
Előtte napokban azért már biztosan tudni fogom, hogy megyek-e , majd dobok egy üzit ide a fórumra és akkor egyeztetünk.    
Ha ott leszek, akkor természetesen nem gond , szívesen elviszem majd.  
Egyébként én Nagytarcsán lakom, Te ha jól emléxem valahol a Tápióságban. Nagytarcsa pedig Budapest és Tápióxx között helyezkedik el nagyjából... azt akarom mondani, hogy ha jársz erre , szívesen látlak. Általában itthon vagyok, ha jönnél erre, akkor zörögj rám a  
20-566-2235 számon.

Üdv: Z

mfrfj8vv3

Szia Motoros !

Köszönöm, beszéltem vele, van is neki.  
Picit drágább, mint amennyit könnyedén kiadok valamire, de azért kéne egy olyasmi cucc -  meggondolom a dolgot.    

Üdv :Z

000000000

PWM program futtatassal akadt problemam. Kellene a gyors segitseg, ha tudja valaki a megoldast!

Magyar, sp2-es xp. Magyar nyelvu PWM, meg a DLPortIO feltelepitve. Hibauzenet:

"System error &H8007007E (-2147024770).  A megadott modul nem talalhato."

A telepites ugy tortent, hogy eloszor a PWM setup. Rogton utanna a Port Driver, majd ujrainditas.

e7c897sd8

Megoldás:
"Fel kell telepíteni az MS Office XP-t :-("

000000000