Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

4im2adcie

Kapcsold ki a világítást és zérd magadra az ajtót (ha bejön valaki nehogy felkapcsolja a villanyt) és világíts petróleumlámpával[#hehe][#confused][#heureka]

3vv2btrhv

Sziasztok
találkozott valaki azzal a jelenségel ha a Mach3-ban a maropája ablakot elmozditva (nem felülnézet)a marás hibás lessz ?
Tibor

000000000

Mekkora teljesítményű a PC-d? Szerintem a grafika megfoja a procit egy kicsit (amikor újrarajzol) és miatta az impulzusokban zavar keletkezhet!

000000000

Ha valaki tud a VECTOR progirol leírást azt nagyon köszönném, fontos lenne

nmttvyhu

Üdvözlök mindenkit!

Ha rossz helyre írtam, elnézést kérek, de segítségre lenne szükségem.

Vasútmodellezéssel foglalkozom és egy mozdony átépítés miatt marási segítségre lenne szükségem. Pontosabban egy mozdony fém alvázát kellene karcsúsítani. Aki tud segítsen.

Köszönettel István

u4vhu0en9

üdv

Angolt értő emberke kellene nekem nem egy de tizenegy oldal nagyvonalakban fordításához.
még a héten .

bajusz
tel.:30-4415-660

3vv2btrhv

Szia István  
A hiba csak akkor jelenzkezik , ha elforditom , nem forditom ell és jő !
A proci pentium II 300 Mhz .
Tibor

000000000

NE MOZGASD AKKOR!!!  /DE MIT??

xe44memnh

"© Hunka Tibor   2006. aug. 14. 14:44 | Válasz | #17  
Sziasztok
találkozott valaki azzal a jelenségel ha a Mach3-ban a maropája ablakot elmozditva (nem felülnézet)a marás hibás lessz ?
Tibor"

000000000

300 MHz-es proci?! Jó, hogy megy eggyáltalán a Mach!!! Ők min 1.2GHz-est írnak!!!

3vv2btrhv

Sziasztok
Akkor nekem most nagyon örülnöm kéne ,de nem tudok A SZÁMITÁS TECHNIKA NEM EKZAKT TUDOMÁNY!!
Tibor

000000000

Azért ezzel tudnék vitatkozni![#vigyor2]

000000000

Tibor!
Már Lenin elvti is megmondta, hogy ami nem megy azt nem kell eröltetni! Jelenleg a szoftvereket úgy írják, hogy lehetőleg minnél nagyobb feledatot hárítsanak át a hardverre. A HW ugyanis olcsó. Ezért igényelnek ezek a szoftverek (Pl. MACH) gyors processzort és sok tárhelyet. Én a MCH-ot egy 516 Megás celeronon akartam próbálni, de azzal is voltak gondjaim. Ha a SW gyártója valamit ajánl a HW vonatkozásában akkor azt sajnos illik megfogadni, különben KAKA lesz!
Ehhez az egzakt tudományoknak semmi köze.

000000000

Helló!

Tegnap találtam ezt az oldalt:
http://www.sixdesign.de/fraese.html" TARGET=_fnew>sixdesign

Ami igazából érdekel az ezen a képen látható:
http://www.sixdesign.de/fr6.jpg" border=0>

Tudtommal a súly azért van, hogy a Z tengelyen való fel-le mozgáskor ugyan akkora terhelés érje a menesztő diót, csapágyakat, léptető motort. Tehát kiegyensúlyozás gyakorlatilag.  

A kérdésem, hogyan kell méretezni a súlyt?