Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xt79ipd3

Ezt a céget ajánlottam volna én is, velem nagyon korrektek voltak online rendelésnél. Ezt pont az ügyfélszolgálatos írta válaszul:
"A carbon (AISI 1010) egyszerű szénacél krómozott felülettel, míg a króm (AISI 52100) golyó króm ötvözet, ami keményebb a carbonnál. Mind a kettő rozsdásodik.
Amennyiben érdekes lehet, van rozsdamentes (AISI 420C) golyónk is készleten."

A kocsin lévő jelölés alapján nem lehet dokumentációt találni a neten? Abból talán kiderül a pontos golyóméret. Az a 0,04mm különbség talán már a golyó kopása miatt lehet?

infinity

SGL20hte tipus !ez idáig nem találtam!de a 4 es golyókkal nem lehet ossze rakni!

designr

Valószinűleg nem mm-es golyók.
Pl az 5/32 coll az igen közel áll kb 3.967mm az már jó neked.
Nagyobb csapágy kereskedésekben kapsz,csak mond hogy coll méret kell.

svejk

Meg tudná nekem mondani egy szakmabeli, hogy miként lehet normálisan rögzíteni valamit -mondjuk egy darab kalapsínt- az alábbi kötődobozban?
Gondolom nem véletlen vannak azok a nútos bordák.
Naivan próbáltam M3-as csavart beleerőltetni, de az csak látszatrögzítés. :(

svejk

s7manbs8

Úgy kell rögzíteni, hogy rámérsz a doboz ellenállására egy GANZUNIV3 műszerrel, és ha 1MOhm felett van, akkor átmenő furattal rögzíted. :)

Szalai György

Normálisan sehogy.
Ez a doboz nem arra való.
Csak hogy igénytelenül belerakd az eleve felfogatólyukak nélkül készült panelkát, a tetejére rágyűrd a drótokat, aztán gyorsan felrakd a tetejét, hogy ne is lássad.

ra8nsmk6w

Ganzuniv nélkül is megy 3.5mm műanyag csavarral. Ugyan mindenféle szakmai korrektséget nélkülöző megoldás, de ezek az adottságok.

PSoft

Normálisan sehogy.

Persze hogy mi a "normális", az erősen igényesség kérdése is.
Aki meg igénytelen, annak mindegy hogy mik az adott lehetőségek.
A "működő" állapot eléréséhez úgyse fog egy fillérrel sem többet áldozni, mint amennyi feltétlen szükséges.

PSoft

De, hogy valami "használhatót" is mondjak...
Inkább, lemezcsavarokkal rögzíts a fenéken kialakított nútos bordákba, mint metrikus csavarral.

h45wyjwrn

Sziasztok. Szeretnék kérni segítséget . Vetric Aspire hogy tudom ezt a rádiusz marót bevinni ?

thayscj6c

Szerintem a Radius Engraving és megadod az értékeket.

szf

Bélának igaza van, valamilyen lemezcsavar.
És ha már gányolunk akkor a sziloplasztot ne felejtsd, pld kis bakokat csinálsz a sín alá.

h45wyjwrn

Az a gondom itt nem látok rádiusz marót.

D.Laci

Form Tools...
Rajzold meg a szerszámot.