Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Csak azért ragaszkodom ehhez a progihoz, mert ezzel még minden utamba kerülő CNC-t sikerült szóra bírni nem úgy mint a csicsás, agyonkonfigurálható csúcszoftokkal.

No meg úgy vettem észre az idősebb korosztályú gépkezelőknek is jobban kézre áll.

svejk

Ha valaki kipróbálná win7 alatt, hogy megy-e azt is megköszönném.

jani300

Most próbálgatom :)
Elindul , de nem tudok mit kezdeni vele :(

Sz.József

Én abszolut dilettáns vagyok ehhez, de W7 alatt egy ilyen ablak nyílik meg...(?)

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/kep.jpg" border=0>

jani300

Ugyan így vagyok vele én is .
Ez jelenik meg .

Sz.József

A nyilakkal tudok lépni a menüben, de azután meghal a "tudományom"... :)

jani300

Ja hogy úgy :)
Hát akkor működik ...

vjanos

Nekem 64 bites Win7 alatt nem megy.

Dakota25

COM1 portot nem tud nyitni, amúgy fut win7/32-n.

svejk

nyilakkal kiválaszt és "enter"
Akkor még talán egér sem létezett...

svejk

Vajon a Nagy Fehér Sámán ki lehetett?
Lehet ismeri is Őt valaki közülünk.

svejk

Köszönöm a Win7-es teszteket is!

ywathzay

Adott egy szupport köszörű tengelye, eredetileg a tengely mindkét végén 2-2 db ferde hatásvonalú golyóscsapággyal. Viszonylag nagy zajjal üzemel ami gondolom annak is köszönhető hogy kenőanyag gyakorlatilag nincs a csapágyakon mert kiverődik tizenezer fordulaton. Az állandó kenés itt nem megoldható. Kézzel forgatva is érezhető hogy valamelyik csapágy már nem százas. Van-e valakinek tapasztalata arra vonatkozólag, ha kicserélem zárt kivitelű gyolyóscsapágyra ezeket, mennyire lesz érzékeny axiális terhelésre?

sufnituning

Nyugodtan kicserélheted, amit használok abba is azok vannak már vagy 4 éve.
C3 tűrésűt tegyél bele, mert gyorsan felmelegszik ilyen fordulaton!
Nekem elöl a felfogórésznél 4, az ékszíjtárcsánál 2 darab ilyen csapágy van beépítve.

2f428kduf