Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bykktskx6

A file-on jobb klikk, átnevezés és a megjelenő név végén a .txt -t ki kell törölni...
gab

000000000

A kiterjesztés nem íródott át  .txt re.  
Maradt az eredeti.  

xfg6v697j

Jobbklikk,és társítás.
Így azzaol az alkalmazással nyitod meg,amit hozzá rendelsz.

LittleSV

Exe-t nem lehet társítani. Bár még nem tudjuk hogy az alkalmazás az exe, bat, bak, cab... stb lehet.
Win 8  alatt van olyan hogy  
control panel/default programs/set default program
gondolom XP alatt is van hasonló beállítási lehetőség. ott a jegyzettömbhöz rendelt programokat lehet rendszerezni

000000000

Ezt már próbáltam. Sajnos, nem kellene társulni neki. Önállóan induló fájl volna.  
Sajnos, a megnyitás óta nem indul. Mivel egyből a jegyzettömbhöz társul.  

000000000

LittleSV

Az ugye nem alkalmazás? Vagyis ismereteim szerint az license file, ami szerkeszthető de nem futtatható. Ezt egy alkalmazás használná inkább, nem?  
De ha leírnád konkrétan miről lenne szó, lehet közelebb lennénk.
Control Panel/Programs and Features alatt, bal oldalon nincs default program settings vagy hasonló? Vagy amit előbb írtam?
Rosszabb esetben registryben ki kell keresni és módosítani a társítást.

000000000

Ez, eredetileg úgy működne, hogy rákattintasz és módosítja, amit kell és meg van a licenszelés.  

wm94bppdn

Ezt akkor kell használni, amikor az XP fekete-fehérre vált, és panaszkodik, hogy nem eredeti?

000000000

Nem.
Az XP -vel semmi baj.

000000000

KoLa

Benyeltél valamit![#nevetes1]

000000000

xfg6v697j

Ha ismered az eredeti kiterjesztését,akkor megnyitod újra,és mentés másként,akkor már olyan kiteresztéssel mented,miennel csak akarod.

jani300

PANASONIC MBGV02Y030M2 GVENT BRUSHLESS GEARED MOTOR 200-230VAC (3F3)
Lett egy ilyenem :)
Ez valami AC szervúmotor lehet ?
Nem találok róla PDF-et