Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Kedves Vjanos!   

Nem! Ezt, én veszem provokációnak. Mivel, hozzád nem szóltam. Neked, nem válaszoltam. Rólad nem írtam.  

Ráadásul, ha értelmeznéd Alex63 írását, akkor, nem felém irányult volna írásod, hanem az ő irányába.
Ugyanis, ő írta, hogy „hülyét” kérdezett. Nem én.  

9hpa53xy

Less egy adatlapot róla! Ha elmegy 1x220 ról akkor jó lehet (ha neked megér ennyit) Altivar= Schneider :)

000000000

Kedves Alex63!   

„Tudom, hogy tudod, hogy nem pont úgy értettem. ;)

Természetesen, tudom, hogy mire gondoltál.  
Sajnos, nem csak nálad fordul elő. Sőt, mostanában egyre, másra találkozom, ilyen beírással.  
De, engem zavar, ha hülyének titulálnak. Különösen, ha közben segítséget kérnek tőlem.  
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

„Magamban ezen vigyorogtam, de biztosan nem erre gondolt a Danibá. :) Érdekes nyelv a miénk. :O)”

Így van. Egyáltalán nem arra gondoltam.
Igen, érdekes nyelv a Magyar. De, nem azért, amire te utalsz. Hanem azért, mert lehet helytelenül is használni a szavakat.

Ugyanis, ha azt írom, „hülyét kérdezek”. Az azt jelenti, hogy akit kérdezek, az hülye.
Ha, helyesen, azt írtad volna, HÜLYESÉGET kérdezek. Az, ugye, egészen mást jelent?  
Nem magyarázom el hogy mit:))  

595852ar

60 000Ft, nem ér ennyit szerinted?

595852ar

Természetesen igazad van, de azért szerintem a szövegkörnyezetből kikövetkeztethető, hogy mit is akartam írni. :) (nem én vagyok ám az Adamant.) ;)

595852ar

Az a helyzet, hogy mint már írtam is, nem tudom, hogy mi, mennyit ér, mert teljesen kezdő vagyok ezzekkel kapcsolatosan. Azért kérdezgetlek benneteket, mert ti ebben(is) profik vagytok és meg hót láma. :)

595852ar

000000000

Ez a csúnya visszalövés, igazán nem illik hozzád. Éppen elég lett volna az előző mondat. Vagy az se. Csak, a továbbiakban jó szót írsz jó helyre.  

Tévedsz, ha, a személyed elleni támadásként veszed. Én, az ilyen sértő jelenségek elkerülése okán írtam. Ami, nem csak rólad szól.  
Éppen ezért kérlek, ne keverd össze a dolgokat!  

9hpa53xy

Épp csatatérré változott a fórum  https://dl.dropboxusercontent.com/u/4536654/lol.jpg" border=0>

Egyébként megéri ennyiért szerintem, máshol is ennyi. Mondjuk én mindig alkudok :D

595852ar

Jajj ne balhézz már, csak hülyéskedek. Ebben a témában másra nem vagyok képes sajna. ;)
Tudom pipa vagy rám azóta, hogy leírtam a véleményemet a karcos témában. pedig az sem ellened vagy a másik srác ellen irányult, csak egy egyszerű vélemény volt tőlem, nektek. Jó szándékkal!

000000000

Szerintem, ne túráztasd magad, mert már megint hülyét csinálsz magadból.

A múltkor, te a "fíjjugtól" kértél segítséget.
Mesélj erről egy kicsit.
Vannak persze azok közül is itt egy páran.

Sz.József

Amit ajánlottam (belinkeltem) azért tettem, mert én ilyet használok...
Más típusokról nem akarok se jót se rosszat mondani, mert nem vagyok jártas közöttük.

595852ar

Megnéztem a linket, csak nem találok ilyet a magyar neten. :(

9hpa53xy

Mi az a "fíjjugtól" ? [#nemtudom]

000000000

Véresszájú és ortodox (unortodoxnak nevezik magukat) fideszesek nevezik így a megvetett alattvalóikat.