Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Még pár fotó...

svejk

Hogy néznek ki belülről az ilyesmi "kontaktorok"?
Valamilyen kommersz relé van belül beforrasztva, vagy teljesen egyedi a cucc?

svejk

TBS-TEAM

Ne várj csodát egy keskeny sorozattól.
Nincs benne anyag.[#eplus2]
József

PSoft

Én az EATON-t meghagynám a "bótosnak, adja el másnak. [#vigyor]

De amúgy meg jó helyen jársz, pattints szét egyet...mutasd mi van benne. [#kacsint]

Ha lenne megtenném akár én is, de ilyen szutykot...nem tűrök meg a háznál.

szf

Mi a gond az Eaton-nal? Az is ótvar lett? Nem ismerem.
Mit ajánlasz helyette?

PSoft

IdézMit ajánlasz helyette?

Ajánlani nem akarok semmit, nem szeretek más pénztárcájában kotorászni. [#kuss]
Kinek a pap, kinek a papné, de mindig az olcsó(lesz) a drága.

Amúgy én Schneider párti vagyok, valahogy/valamiért, az évek folyamán így alakult...

msas

Azért az Eaton sem az utolsó!
A Klöckner-Moeller cég neve igen régóta ismert Magyarországon, már a nyolcvanas évek közepétől kereskedelmi képviseletet tartott fenn hazánkban. A rendszerváltás után azonban felmerült az önálló leányvállalat létrehozásának igénye, s 1995-ben a Klöckner Moeller GmbH Klöckner Moeller Hungaria Kft. néven megalapította kizárólagos tulajdonú magyarországi leányvállalatát 7 fővel, s 360 millió Ft-os éves forgalommal. A Moeller cégcsoporthoz 1998-ban csatlakozott a Felten & Guilleaume cég. Az ausztriai üzemben épületinstallációs készülékeket állítanak elő.

A közelmúlt mérföldkövének számít, hogy 2008. április elején az amerikai Eaton Corporation 100 százalékban felvásárolta a Moeller Csoportot, ezáltal szakmai befektetőként kizárólagos tulajdonosává vált. A közel 100 éves, mára 150 országban jelen lévő és világszerte mintegy 70 ezer alkalmazottat foglalkoztató amerikai Eaton energiagazdálkodási nagyvállalat az elektromos, a hidraulikus és a mechanikus energia biztonságosabb, hatékonyabb és jobb hatásfokú hasznosításához kínál megoldásokat ügyfeleinek, a villamosipari üzletág, illetve az ipari szektor területén.

A villamosipari üzletág töretlenül bővülő kínálatának alapját a folyamatos akvizíciók biztosítják, amelyek révén a vállalat a termékektől a globális, teljes körű szolgáltatásokig és megoldásokig jutott el. A Moeller cégcsoport felvásárlását követően tavaly novemberben született meg a döntés, miszerint hazánkban a Moeller Electric Kft.-é a kiválasztott szerep, azaz az Eaton a Moeller Electricet bízta meg az anyacég magyarországi tevékenységének koordinálásával. Az átalakulás logikájába szervesen beleillő következő lépés pedig, hogy a Moeller Electric Kft. jogutódja idén áprilistól az Eaton Industries Kft.  

A tulajdonosok döntése alapján a Moeller márkanév egyelőre még éveki

Szalai György

Hogy holnaptól másképp hívják a madame-ot a cég élén, attól a kupi még kupi.
Na jó. . . Ez egy jó nagy kupi. De itt is a profitszerzés a fő prioritás.
Az mindég. . . mindég minőségromlást hoz. Soha mást.

Ahova nagy megbízhatóságú mágneskapcsoló kell, oda mehet a Siemens, ABB stb. vasúri alkalmazáshoz fejlesztett készüléke, kerül amibe kerül.
Az olcsó alkalmazásokba meg a hitvány is megteszi. Egy darabig.

PSoft

IdézHogy holnaptól másképp hívják a madame-ot a cég élén, attól a kupi még kupi.
Na jó. . . Ez egy jó nagy kupi. De itt is a profitszerzés a fő prioritás.
Az mindég. . . mindég minőségromlást hoz. Soha mást.

Röviden, tömören, lényegre törően fogalmaztál. [#eljen]
Igazán találó a hasonlatod is! [#taps]

PSoft

IdézAzért az Eaton sem az utolsó!

Ezt nem is állította senki.
Sőt jó hírem is van, van még alatta is.

svejk

Felőlem Schneidert is szétpattinthatsz. :)

Találtam egy szekrényben a Schneider elődjéből 24 db-ot, de csak 8 db van használva.

Csak azért kérdeztem, hogy érdemes lenne-e időt áldozni a bányászatra.

PSoft

IdézTaláltam egy szekrényben a Schneider elődjéből 24 db-ot, de csak 8 db van használva.

Ahahh...
Akkor az EATON-os link csak "csalárd megtévesztés" volt. [#ejnye1]

Én magam, szeretem ha "szellős" egy szekrény.
Épp ezért, az idő múlásával...szoktam gyomlálni én is. :)

5ys7kn5

Szia! Esetleg nem eladóak a csövek? Üdv, Zoltán

PSoft

Szia!
Van már gazdája a csöveknek.