Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Persze!

Fránya,alattomos egy szerkezet ez!:)
Egyértelmű,hogy az a hülye számláló baxta el az egész napodat!
[#nevetes1]

Motoros

Ma már nincsen ilyen, azaz van, csak a start gombot a kínai nyomja meg.

Motoros

kitoltam vele: most a felső sor 999999-et mutat.

PSoft

Az van ráírva,hogy...

Max.impulzus 16/sec.
Nem is olyan rossz adat ez,egy ilyen mechanikus szerkentyűre.

Motoros

A kis cég   ..mármint az Óra Müszer ISZ központja a körútról nyiló kis utcában volt és egyszer megkerestem őket valamiért.
Dumálgattunk. Ugyan a dologból nem lett semmi de majdnem...
A céget szerintem felszámolták már a többivel.
Most ha bemész egy multihoz akkor már a portás kidob.
Vagy csak én látom ilyen borusan.
Kár ezekért a kis cégekértért... . a történetük is megérne egy misét.
Csak a misén nem volna senkise---
A maiak azt sem tudják miről beszélünk.

Kristály Árpád

Halihó Motoros!

Igen sajnos nem tudják...

Engem a múltkorában a Bosch-tól rúgtak ki, na csak majdnem, mert nem hagytam magam....

"Portás:Itt nincs eladás! Én azért hajtatatlan voltam,..... nagy nehezen előkerült valaki onnan fentről, sok kérdésre nem volt válasz????...  
Aztán megszületett a válasz: 9-es hiwin kocsi úgy 18.000-Ft Darabja!!!
Na itt elszakadt a cérna... megköszöntem s távoztam"
Anno ezért is született általam  az adás-vétel-csere topic...

Különben nekem is van ilyen számlálom, de az madein USA....
Majd előkotrom...azt teszek fel képet

Üdv.: Árpi[#worship][#wave]

4ybj8h3c8

Magyarisztán mostanság így működik.
Hosszúak az ebédidők.
Hétfő 12 óra 45 perckor hívtam egy itt is jelen lévő céget motorvezérlő vétel szándékával.
Telefonista hölgy közölte, az illetékes kolléga ebédel, adjam meg az adatokat és a jóllakott kolléga jelentkezik.
Nem az a 60-80 db. ezres tartja el a céget amit oda vittem volna, de a mostani pillanatig nem jelentkezett a koma, megoldottam máshogy.
Nem ők az egyetlenek, ha nem konténer vagy vagon a rendelési mennyiség ebben az országban a folyton sírók nagy ívben letojnak mindenkit.

fpd0kbd4

Még egy ősrégi elektromechanikus számláló.

Érdekessége a mechanikának ,hogy az előre beállított értéket impulzusra csökkenti,(visszaszámol) az aktuális értéket jelzi. Nulla elérésekor működésbe lép a záró-bontó  mikrokapcsoló.Hab a tortán, hogy lefutás után a piros gomb megnyomásával,ez előző beállított összes helyiérték újra visszaáll és ismétlődhet a ciklus.

PSoft

"A maiak azt sem tudják miről beszélünk."

Hát...nem igazán,talán ezért is,csak...olvasnak.
(ha olvasnak)

Azért,azon a "virtuális" misén...lennénk páran.:)

Egy gyors statisztika a számlálóhoz hozzászólók adatlapjai alapján:

- © svejk 45-50 között
- © ANTAL GÁBOR 60-65 között
- © Kristály Árpád 60-65 között
- © lazi 50-55 között
- © Frédi 55-60 között
- © PSoft 55-60 között
- © Motoros ......
Nálad...nincs adat,de úgy sejtem,Te sem a "tenágerek" táborát képviseled.:)

Talán,csak az elsőként szóló svejk nevezhető "zöldfülűnek" köztünk.:))))[#kuss][#vigyor2]

000000000

De én tudom!
"Abban hordtátok a tabletet"

svejk

[#crazya]
De nekem így vannak idősebb, tapasztaltabb, okosabb barátaim, akiktől kérdezhetek bármikor!

PSoft

Kérdezni...sose szégyen!

Kérdezek én is,ha úgy alakul.:)
A "tapasztaltabb,okosabb barát"...kincset ér.

hostya

Akkor én is szeretnék beállni a sorba... :)[#wave]

Nekem is van egy hasonló(24V-os) példány az említett számlálóból.

http://hobbycnc.bitz.hu/cnctar.hunbay.com/hostya/Sz%e1ml%e1l%f3/DSCF6020.JPG" border=0>

http://hobbycnc.bitz.hu/cnctar.hunbay.com/hostya/Sz%e1ml%e1l%f3/DSCF6019.JPG" border=0>

Évekig használtam a tekercselő gépemen menet számlálásra, -a beállított menetszám elérésekor leállította a gépet...-   megelégedéssel.  
Most a fiókban várja a sorsát...  

PSoft

És a Te példányod,ha jól látom...még idősebb is egy évvel!
[#eljen][#wave]

fpd0kbd4

A generációs problémák örök életűek. A fiatalokat nem érdeklik az öregek, az öregek nem értik meg a fiatalokat. Műszaki témára fordítva:A fiatalokat nem érdeklik az elavult technikák,az öregek meg nem értik a csúcstechnikát.  Tisztelet a kivételnek!