Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

svejk

Akkor tényleg érdemes utánajárni.
Lengyel oldalakon csak tud valaki segíteni.

000000000

Hát, ennyi
http://www.imgserv.com/images/2014/01/27/cQvsBF.jpg" border=0>

fpd0kbd4

Sziasztok!  

Fölajánlok egy személygépkocsi kormányszervomotort a saját postaköltségemen!

Egy olyan személy részére aki a máscélú felhasználás lehetőségének a kutatását fölvállalja,az elektronikus működését föltárja,és itt a fórumon publikálja.Én már egyet boncoltam (helyesebben trancsíroztam)de sajnos nem dokumentáltam vizuálisan.Az elektronikája nem oldható kötésekkel megközelíthető(ragasztás szegecselés forrasztás)de nincsen kiöntve. Ez az áldozat elektronikusan már föltérképezhetetlen.Ajánlatom motivációja hogy én már nem akarok még egyet megölni.

Várom a jelentkezőt(kalandorok kíméljenek)

ra8nsmk6w

Egy toyota kormányszervóból csináltam már szervómotort ha az érdekel. A motor kiválóan vizsgázott. Néhány hónapig használtam majd ac szervóra váltottam

fpd0kbd4

Minden információt szívesen fogadok de ettől függetlenül az ajánlatom  az áll!

Szalai György

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szalai_Gyorgy/Cserealap/Ujak/Toyotaservo/" TARGET=_fnew>Ha ebben a topicban a #693-#698 bejegyzésekkel és a könyvtárban lévő fotókkal megelégszel, akkor a dokumentálást megtörténtnek tekintheted, és már küldheted is.

fpd0kbd4

Az enyém vw és nem kommutátoros valószínű háromfázisú. Lehet hogy nagy hülyeség de azt is megkockáztatom hogy nem DC. Az elektronikájára lennék kíváncsi mélyebben.

jani300

Én is begyűjtöttem már két fiat szervót is . Bldc lesz az vagy mi a szösz :) Olvastam is róla szervós fórumon .Rajhoz eddig nem jutottam hozzá . Én még reménykedem kis helyet foglal elfér .

Szalai György

Szalai György

Van itt egy egész hitgyülekezetnyi nyáklátó elektrovajákos füvesember és senki nem értelmezne egy ilyen nagyreményű kormányszervót?
Kevesek vagyunk hozzá, vagy túl sokra tartjuk magunkat?
A végén még a HE fórumon talál megoldást. [#nevetes1]

s7manbs8

Most akkor én szedjem szét ? A HE fórumon is nyomom én is meg még páran látom innen vannak ott is.

s7manbs8

Most épp  Kulcsár Zoli féle motorokat meg vezérlőt szedem szét fele. :)

fpd0kbd4

Megpróbáltam a roncsolásomat értelmezhető képanyagra tenni. Hátha valaki így bátrabban bevállalja,vagy csak a látvány alapján tud okosítani.

jani300

Hát ez nagyon "kompakt" . A Fiat szervó a kormányoszlopra segít rá ,és egész normális elektronikai doboza van ehhez képest .