Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Köszönöm!

Türelmes vagyok/leszek.:)[#wink]

VighLajos

No, szóval:
Hogyan működik az unimaxos sűrített levegős vákuumszivattyú?
Az elvére, és nem a minősítésére (pl.:rosszul)vagyok kíváncsi.

sasi

Gondolom így:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/c/c4/Ejector.png" border=0>

A munkaközeg lehet levegő, vagy víz.

VighLajos

Ez lehet egy megoldás. Mindenesetre nem az OBI-s 24 literes kompresszorra tervezték.

sasi

A hatásfoka nem túl jó, hiszen molekulánként kapja ki a levegőt, de ennek ellenére pl. rádiócsövek kisipari gyártásához használták, vízsugárral.
Négyfúvókás, vízszivattyúval egybeépítve laborcélra ma is alkalmazzák. Előnye, hogy nem kell hozzá vízvezeték, csupán pár liter víz + párszáz wattos villanymotor.

b4nm7gjvr

jani300

Annó volt nekem is .
Az irányt nem mutatta .

b4nm7gjvr

sufnituning

Irányban állnak a tűk, ha nem jó irányban állnának, használhatatlan lenne.

w0hgtwf3w

Ilyenkor mindig felmerül bennem, vajon hogyan akadtál erre ?
Vajon mit kereshettél,milyen keresőszavakat használtál, stb.
De maga a hirdetés nagyon jóóóó!!!

b4nm7gjvr

sufnituning

ez sem rossz, azt se tudja mit árul.
http://aprod.hu/hirdetes/eszterga-marofej-IDNKFH.html#60a30f7e62" TARGET=_fnew>eszterga marófej

bznc93pf5

majd megkeresem, szétszedem, csinálok képeket és publikálom

VighLajos

a vizet higannyal helyettesítették, és így hatékonyabbá vált

000000000

Ilyen körzőkészletem volt a középiskolában,a szakmámban müszakirajzoló képesitéssel.Tuskihúzó is van benne meg klf hosszabbítószárak..