Épül a gépem ::: Sebaj Tóbiás gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

99cwyhfhj

Akkor bocsánat, ezekszerint csak én siklottam át a kis e betűn. Gondolkodtam is, hogy egy 400-as (műszerész?) eszterga főorsóban már hogyan lehetne 5-ös morse furat.
Akkor lett gyanús és olvastam újra, amikor olyan "nagy dolognak" tűnt a tokmány levétele.

ywathzay

Úgy látszik egyenlőek vagyunk, az a milliárdos téged is lenéz...[#vigyor3] bután viselkedsz, senki nem akart bántani.

7snm9r7t

Az E-400-as esztergának 5-ös morse kúpja van a főorsóban.
Könnyű kipróbálni, ha csak nem 100-as tokmány van rajta.
Bedugod, és érzed hogy jó vagy nem!:)))

3kvyw653f

Köszönöm a választ! Nem veszem le a tokmányt, mert nehéz+ujra kell centirozni.

3kvyw653f

Egy szót nem szóltam hozzád, es Te álltál belém.... Az okot csak Te tudhatod. Ezen érdemes elgondolkoznod, lehet hogy okosabb vagy nálam, de emberségből még van mit tanulnod!

3kvyw653f

Bocsánat ezt az üzenetet Kopirnyáknak címeztem!

nea35y5ab

Szia
Nem azt írta , hogy vedd le hanem hogy a pofákat kinyitva
próbáld meg

3ztiz2p39

Te szoktad olyan helyre is dugni ahol nem jó? :)

ajpwg6jrn

Tóbiás.
Szeretnélek megkérni egy-két dologra.
1. Töltsd ki az adatlapodon legalább a helység, email mezőt, illetve írj két-három mondatos leírást, hogy miel foglalkozol és érdekel.
Ezen felül ide is írhatnál pár gondolatot ismét hogy milyen gépparkod és alkatrészek vannak, amiből építkeznél.
Illetve a konkrét célok vázolását (tőmondatokban).
Ez egy segítőkész fórum, azonban néha nyers vélemények is megfogalmazódnak. Azonban ha sokat olvasgatsz, eljössz hobbyCNC találkozókra akkor egy jó kis közösség értékes tagjává válhatsz. Szóval kicsit rugalmasabban olvasd a neked írt válaszokat. És próbálj érthetően kérdezni, akkor hamar kapsz megfelelő válaszokat. (A támadásnak semmi értelme, mivel azzal te is csak ideges leszel és eléred hogy senki nem fog segíteni, ha elakadsz.)

99cwyhfhj

Jujj, -a váltókerekek közé? -na, ott nem jó. [#nyes]

gsz03b27r

Rosz helyre dugod akkor
vagy soba fog kerűlni vagy fájni fog [#eplus2]

ywathzay

Bocsánatot kell kérjek mindazoktól akiket eddig nem sértettem meg, de nyugodjanak meg lassan mindenki sorra kerül! [#vigyor]
A te dolgod ha besértődsz, alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában, de még arra sem veszed a fáradtságot hogy ezen a nyomorult interneten utánanézz pár egyszerű dolognak. Én pl szívesen leütöm a magas labdát, ahogy szokták mondani- hülye kérdésre hülye válasz. Az internet amúgy egy nagyon hasznos dolog ha megtanuljuk szűrni a tartalmat, és célirányosan kezeljük. Lásd lentebb a példát. Van már olyan topik akinek a gazdija hozzád hasonlóan reagált dolgokra -pedig Isten látja a lelkem nem megbántani szándékoztam őt sem- ezután úgy teszek nálad is mint nála, nem szólok hozzá a témájához, megtartom magamnak a gondolataimat.
Amúgy én sem tudok (sok)mindent, minden nap egy tanulás, minden nap hoz valami újat. Drága nagyapám mondta mindig, "ez csak egy jó tanács, ha akarod megfogadod, ha nem akarod nem kell".
Jó küzdést és sok sikert a továbbiakban!

4im2adcie

"Bedugod, és érzed hogy jó vagy nem!:)))"
Te könnyen beszélsz az E 400-esztergáddal, de mit tegyen az akinek csak egy kis ceruzahegyezője van?

.... kényezteti  a gépét a drehár és felsóhajt:  ó ha még főzni is tudnál? [#eplus2][#kuss]

ihvhgd64x

3kvyw653f

Köszönöm szépen a segítséget a rám fordított drága időt! En soha nem bántottam senkit, szimlán csak kérdezek, amit nem tudok! Nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások a problémái! Sok ember fel sem fogja, hogy ami neki alap dolog, másnak szinte elérhetetlen!!! Az életem nehézségeit senkisem látja! Es nsm is akarom másra zúditani a gondjaimat. En elfogadok mindenkit olyannak amilyen, átlépem amit át kell, de azt sohasem fogom hagyni, hogy belém rúgjon bárki is, csak azért mert más az életem, más gondjaim vannak, mint itt a legtöbb embernek! Es igen is, azon vagyok, hogy ez megváltozzon, de ez nagyon nehezen megy. Csak példát tudok mondani, aki a hegy közepéről indul a csúcs felé, annak sokkal könnyebb, mint aki a hegy lábától indul! Nekem sajnos a sárból az ingoványból kell a csúcs felé indulni! Amig másnak csak  lépkedni kell, nekem még a sárból is kikell vergődnöm! Olvasom itt az emberek hozzászólásait, a sorok között látom a lényeget, es sajnos elszomorító, hogy kevés emberség, empátia szorult az emberekbe! Bántják, belerúgnak a másikba, mert az sokkal egyszerűbb, mint segiteni "kinlódni" valakivel.