Épül a gépem ::: Sebaj Tóbiás gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Szia!

Kicsit visszaolvasva az előzményeket, látom, hogy kétszer is kértél segítséget személyes konzultációra.
Hárman is jelentkeztek felajánlva a segítségüket. Felvetted valamelyikükkel a kapcsolatot?

gaben

Szia,

olvasva a több éves kálváriádat (na persze mindent nem olvastam el), szívesen látlak a műhelyemben, hátha most már pontot tudsz tenni a géped építésére. :)
Bár még most sem látok az adatlapodból semmit, hogy merre is laksz, mi érdekel, stb. [#nemtudom]

üdv, Gábor

a69ayyat5

Üdv!

Én is szívesen látlak a nem túl komoly műhelyemben.

Mindenkinek vannak gondjai. Ha van ház a fejed felett, minden nap legalább 1x tudsz enni, házad közművesített, és még ruhád is van, akkor jobban élsz mint a világ lakosságának kb 70%-a.

Személy szerint énis sokat panaszkodtam mindenkinek mindenről mindig, de nem haladtam sehova. Aztán elkezdtem elhagyni azt, hogy mi a rossz nekem, és arra figyeltem mi a jó. A szabadidőmben tanulok vagy hobbyban dolgozok. Ez mondjuk sok "barát" elvesztéséhez is vezetett, de jöttek mások, akik előre visznek.

xg2w6ib9x

" Személy szerint én is sokat panaszkodtam mindenkinek mindenről mindig, de nem haladtam sehova. Aztán elkezdtem elhagyni azt, hogy mi a rossz nekem, és arra figyeltem mi a jó. A szabadidőmben tanulok vagy hobbyban dolgozok. Ez mondjuk sok "barát" elvesztéséhez is vezetett, de jöttek mások, akik előre visznek."

Bölcs gondolatok!
[#eljen]

3kvyw653f

Sziasztok, megjöttem (sokak bánatára) lezárult egy nehéz időszak. Sajnos nem jól. De!!! Megvan az összes lineár a gépemhez, tanulok autocadel rajzolni, egyenlőre ennyi.