Épül a gépem ::: Sebaj Tóbiás gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

3kvyw653f

MEGTISZTELŐ SZÁMOMRA! KÖSZÖNÖM,DE CSAK A TÉNYEKET KÖZÖLTEM,NEM AZ ÉN ÉRDEMEM!

000000000

Remélem ez most akkor megerősítés volt abban, hogy az elektróda nem attól elektróda, hogy bevonat van rajta.

3kvyw653f

ÉS AKKOR A PÁLCA MIÉRTNEM ELEKTRÓDA? KIVÁNCSIAN VÁROM A VÁLASZOD!

3kvyw653f

BOCS,EBBEN IGAZAD VAN,DE ITT A BEVONATRÓL VOLT SZÓ!MÁRMINT HOGY NEM KELL A " A BEVONATOT"AZ ELEKTRÓDA ELÉ ÍRNI,MERT FELESLEGES!
IGEN,MINDKÉT KIFEJEZÉST HASZNÁLJÁK,DE NEM FELTÉTLEN KELL AZ ELEKTRÓDE ELÉ ODATENNI,MERT NINCS ÉRTELME!
AZ ELEKTRÓDA AZÉRT ELEKTRÓDA,MERT AZON KERESZTÜL MEGY AZ ÁRAM.A PÁLCÁN MEG NEM.MOST KORREKT A DOLOG!

bwm784wiu

Hegesztés eljárásoknál azt nevezzük elektródának ami részt vesz az áram vezetésében és bele is olvad az anyagba. Ez lehet bevonatos huzalelektróda amit otthon is talán a legtöbben használnak vagy bevonat nélküli , mint pl. a Co hegesztés néven köztudatban lévő eljárás. A hivatalos neve fogyóelektródás védőgázos ívhegesztés. Vagy a fedőporos hegesztés amikor a gép külön tolja az elektródát és egy csövön keresztül szórja rá a fedőport amit újra felszív.
Ha a hegesztőívet adó áramvezető nem olvad bele hozaganyagként az anyagba akkor azt elektród-nak hívjuk. Pl.az AWI eljárás ilyen.

65hfjjmj

http://mmfk.nyf.hu/heg/" TARGET=_fnew>Akit érdekel a HEGESZTÉS, és a hozzá kapcsolódó szakszerű szakkifejezések, nekik ajánlom a linket. Az anyag fémipari anyagismerettel is foglalkozik. (Az acélok jelölési rendszere a könyv kiadása óta megváltoztak.)

000000000

"tehát nem helyes a bevont elektróda névhasználat!"

"DE NEM FELTÉTLEN KELL AZ ELEKTRÓDE ELÉ ODATENNI"

Micsoda pálfordulás! Már megérte felkelni!

000000000

3kvyw653f

lassan alakulnak a dolgok......szereztem egy anyát,sajna az orsót elvágták,ehez kéne segítség! a tipusa NSK 06G-30ZY-C2Z és még van egy sor írás alatta 6s5-099

3kvyw653f

8irerv4i

3kvyw653f