Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Sebaj Tóbiás gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

3kvyw653f

Szia! hogy érted,hogy honnét? saját gépről

279nwbpsa

Ezekkel a képekkel időnként én is bajban szoktam lenni.Ritkén kell ilyet csinálnom,kijövök a gyakorlatból... :)Jó múltkor pl. valamiért nem tudtam az alábbi linken látható helyre feltölteni képet.
A képfeltöltés.hu meg rendben volt,azzal oldottam meg végül.Lehet,hogy azzal kéne próbálkoznod.

3kvyw653f

próbáltam amit mondtál,és ez még rosszabb,semmit nem csinál!!!

w0hgtwf3w

Leírom azt ahogy én szoktam. Ez nagyon könnyű mert alapjában véve nagyon lusta vagyok.
Tehát kezdjük:
Van egy fényképed a saját gépeden.
Ezt a fényképet fel kell töltened egy képtároló szerverre, legyen ez most az  http://www.imgserv.com/" TARGET=_fnew>http://www.imgserv.com/
Itt két lehetőséged adódik vagy feltöltöd az eredeti képedet a szerverre, (tallózás gombot megnyomod, utána a gépeden kijelölöd e kívánt képet és rákattintasz a feltöltés gombra) és mikor a feltöltés befejeződött a kép alatt található linkekből kiválasztod a Kis kép+link  alatt található BB-kódot másolod be a hozzászólásba egy külön sorként (előtte enter, utána enter)
Ilyenkor megjelenik a képed itt a fórumon kicsi képben és ha rákattintanak akkor a nagy kép fog megnyílni a szerver oldalon.
A második variációnál, magát az egész képet fogod beilleszteni.
Itt figyelj arra, hogy a képet a feltöltésnél kicsinyítsd le 800-ra (csak ezt kell beírni akkor mikor rákattintasz az átméretezés gombra)
Ha minden kész akkor a kép alatt lévő BB kódot másold be ide (itt is kell az enter előtte és enter utána)
 ˆ vjanos #181 hozzászólás

Szerintem itt a saját topikodban nyugodtan próbálgasd nem zavar az senkit.
[#wave]

3kvyw653f

nem működik!!!![#falbav][#violent]

3kvyw653f

szoktam feltölteni képeket a fészre,meg a hirdetési oldalakra,ott eddig sose volt gondom.!! de itt valami baj van!!!!

w0hgtwf3w

Ne hagyd abba, próbáld meg újra.
Csak agy sima képet amit feltöltöttél a szerverre próbálj meg ide berakni.
Nem kell semmit csinálni csak az a sort amit írtam ide bemásolni és a mehet gombot megnyomni
http://www.imgserv.com/images/2014/01/21/AUtmoQgq.jpg" border=0>
így valahogy

s7manbs8

Melyik része nem működik, hol akadsz el ? Megjavítunk.

w0hgtwf3w

3kvyw653f

megnyitom a feltöltést,kiválasztom a képet,aztán a megnyitás gombot megnyomom,a kép neve megjelenik a dobozban,de ha megnyomom,hogy feltöltés,akkor azt irja a kép helyére hogy IO error

s7manbs8

Itt amikor írsz a válasz gombot ismered ?

"ma 16:06 | Válasz | #213"

Melyik kép az, a linkjét másold már ide be.

3kvyw653f

ismerem a válaszgombot de két embernek szól ugyan az az üzenet!!!

3kvyw653f

e mailba mindent eltudok neked küldeni,ha érdekel

besirkyjh

Szia

Miért kinlodtok a sok képtárolo meg a jo ég tudja milyen csoda helyekkel mikor itt van nekünk az FTP-k .Kérj a Varsányi Pétertöl egy jelszot és a sajátgépeden egy pl totál commanderel azt teszel bele amit akarsz .Ha nem sikerül a képet felküldeni egyszerüen " odaküldesz " bennünket és mi meg nézzük vagy onnan betesszük Neked a képet , azért jo még mert utolag bármikor átméretezhetö a kép .

http://cnctar.hobbycnc.hu/Kulcsar%20Zoltan/CNC%20g%e9pek/3262e0e0.jpg" border=0>

w0hgtwf3w

Valószínűleg vagy a tűzfalad vagy a vírusirtód nem engedi a feltöltést.
Próbáld meg másik böngészővel.
Szerintem ez lesz a bibi