Épül a gépem ::: Sebaj Tóbiás gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:06

Előző téma - Következő téma

exvm7f6a

Naaa, nehogy már tanfolyam kelljen egy kép feltöltéséhez [#crazya]

Olvass! Értelmezz! Ha nem értesz valamit kérdezz!
Ez azért egy számítógépet soha nem látott embernek sem egy bonyolult dolog...főleg ha nem a "képfeltöltést" használod.

xe44memnh

http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=hobbycnc&id=1128532148" TARGET=_fnew>----->>>>Fórum használata<<<<-----

© Varsányi Péter   2009. dec. 20. 09:11 | Válasz | #16  
Fórum technikai használata:

Képek beillesztése a Fórumba:

Aki képet (adatot) szeretne ide a fórumba elhelyezni töltse fel a a www.cnctar.hunbay.com-ra.
A CNCTAR kapcsolódás itt található: Topik név: "CncTar.HunBay.com :::: 100G tárhely"
Vagy a neten található különböző file és képtárolók valamelyikére töltse fel és linkelje meg!
Sajnos ezek az "idegenben tárolt" képek, anyagok egy idő után el szoktak tűnni, mert a szolgáltatónak nem érdeke a hosszútávú ingyenes tárolás.

A megnyitott képen jobb gomb és tulajdonság, majd kijelölni a Cím mezőben az útvonalat és másolás (Ctrl+c), és a fórumba képként linkelve bekopizni (Ctrl+v)!
Mielőtt a fórumba linkelnéd... érdemes a linket "tesztelni" egy böngésző program címsorában!
A kép mérete 500pixel× 500pixel-nél ne legyen nagyobb! A 800 pixel feletti kép beágyazását a moderátorok szöveges írott linkre változtatják.
A túl méretes képeket URL linknek kell behelyezni !(lásd: link elhelyezése lejjebb)

Bejelentkezett felhasználónál a szövegmező alatti gombok közül a [kép] gombra kattintani, és a vágólapra másolt kép linkjét ide bekopizni!

-------------------------------------------------------

Link elhelyezése: (Videók, PDF-ek és nagyobb képek stb...)

Bejelentkezett felhasználónál a szövegmező alatti gombok közül az [url] gombra kattintani,
majd a mezőbe beirni vagy bemásolni a kívánt webcímet előtaggal (http://) együtt!
A következő mezőbe beírni a link felett megjelenő szöveget (pl: letöltési hely, itt, klikk, stb.).

-------------------------------------------------------

Hangulat jelek elhelyezése:

Bejelentkezett felhasználónál a szövegmező alatti gombok közül az [ikonok] gombra kattintani,
és a kívánt ikont kiválasztani (katt és kész)!

--------------------------------------------------------

Betű méret és betű színek:

Bejelentkezett felhasználónál a szövegmező alatti gombok közül a [makrók] gombra kattintani,
és a megjelenő súgója alapján eljárni!  

3kvyw653f

igen,remélem az ötleteim beválnak,és jó dolgok születnek majd belőle  :D Köszönöm,a biztatást !!!!

wkbgzy80t

Ez nagyon komikus, ahogy ott fekszik a hóban szerencsétlen lap.  
Persze maga a darab már távolról sem vicc, én is sokat kerestem hasonlót, gratula hozzá! Jó masszív dolgot lehet belőle építeni, de azért ha vasról van szó talán érdemes valami módon még tovább merevíteni rajta.

Írtad, hogy cnc-t csak messziről láttál. Hagyományos gépeket láttál már munka közben? Sztem mindenképp érdemes elölteni némi időt ilyenek mellett is, mert nagyon tanulságos. Pláne, hogy még az elején vagy az építésnek lehet sokat változtatni. Vas marásnál a hangok, a forgács, a rezgések, egyből megérzi az ember, hogy miről van szó... Az sem vicc... Az internet szerintem marós videók esetében semmit sem ér.

3kvyw653f

Ne úgy értsd,hogy fényképről láttam csak ilyet :)
alut hegesztek,tudok esztergálni,bár nem profi szinten,de elboldogulok vele.

3kvyw653f

Nemtudom eldönteni,hogy a nemrég beszerzett gépalap 1000X600x80 az legyen a gépváz,vagy asztal legyen,és akkor mégnagyobb gépet kéne épitenem....[#circling]

000000000

Ha nem sértődsz meg, azt a nagy vasdarabot felejtsd el.

3kvyw653f

nem,nemsértődök meg.miért is felejtsem el?

000000000

Elsőre esztergára gondoltam. Oda nem jó ötlet.
Most látom, hogy marógép asztalban gondolkodsz.
Bocsi. Elnéztem. Asztalnak jó lehet.

3kvyw653f

exvm7f6a

Mindkettő.
Széleire szerelsz síneket, és mozgó hídas gépnek kiválló asztal és gépalap.
Csak lábakat kell rá tenned.

exvm7f6a

Bár ez így a kabátot a gombhoz esete, úgy érzem [#crazya]

d05ixchbw

Vagy eladod nekem és majd én rárakom a meglévő X-Z egységemet és készen van a gépem.[#nyes][#eplus2]

3kvyw653f

értem én a viccet [#taps][#felkialtas][#crazya]

exvm7f6a

Lehet hogy jobban járnál pedig.
Ennyi vasnak már jó ára van.
Kapnál érte egy komplett kisebb gépet.