Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Szerintem 1/8" colos vagy  is Whitworth menet!

De ha ez valami bronz akor ideje kicserélni mert az még rosszabb hövezetö még az aluminiumnál is !

3vv2btrhv

keri

Ezt poros nyomtatóval csinálták, nem extruderessel.

keri

...és tényleg. Nem is gondoltam volna hogy a sárgaréz ilyen pocsék hővezető.
Pedig majdnem abból csináltam én is a fejet, mondván a "réz jó"

ezsolt74

Vörösréz-ből kell csinálni.
Vagy ezüst-ből, mert az a legjobb hővezető :-) igaz hogy kicsit drága lenne...
Mondjuk ha egy utángyártott E3D és egy eredeti árát összehasonlítod, akkor az eredetinél igazán beleférne az árba hogy ezüstből legyen a fűtőkocka.

ezsolt74

Most néztem hogy nem is olyan drága az ezüst.
120Ft/g körül van  a 999-es tört ezüst felvásárlási ára.
Már előre látom, hogy egyesek ekezdenek spekulálni egy ezüst fűtőkockán :-)

000000000

Igen csak azért szeretik a  sárgarezet is  mert könnyü megmunkálni ugy általába vörös meg nagyon puha és kenödik de mihánt elkezdik ötvözni oda a jó tulajdonságai hö és villamos vezetés! :(

000000000

Ez igy van ékszerként horor az ára!
csak van egy másik rossz oldala a dolognak ha ezüstel foglalkozól van hozzá nagyon drágán rodium amivel védik a feketedés ellen (nedvesség miat)!

3vv2btrhv

0bn8uxmw

Uraim!

Segítségeteket kérem!
Aki érez magában a hajlandóságot kb. 8 órás 155x155x10.5mm-es nyomatok elkészítésére és van szürke PLA-ja kérem jelezze. Megkeresett egy Úriember de sajna nincs anyagom hozzá. 15-20db kellene kb. jövőhét szerdáig!  
Aki segítene szeretne kérem dobjon egy mailt a nevemre kattintva egy árral és hogy mennyit darabot tudna bevállalni. 0.1-es réteg 20%-os kitöltéssel 18m szál kell egy darabnak, anyagköltségben 400Ft kb. Cura szerint.  
Árazási irányadónak hosszú a nyomtatás(nagyobb a kockázat) szűkös a határidő tehát anyag x 4 az én számításom. [#worship]

000000000

Gratulálok a centenáriumhoz!

3vv2btrhv

http://3dprintingindustry.com/wp-content/uploads/2015/05/hydrographic-printing-for-3D-printed-items.gif" border=0>

000000000

Sziasztok tudna valaki olyan dokumentumot aminek a belsejeben vanegy masik lathato nem kiveheto targy?