Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Lakk benzinbe van valami féle olaj származék ez lehet betesz a müanyagnak foltisztitó benzin lehet meg érne egy probát ha már szipozunk benzin,nitro!:)

svejk

De ugye kisebb is volt, nem csak összetöpörödött?

s7manbs8

AZ alját lehet leharapta egy róka. :)

Tomeedey

Igen, azt nem tettem hozzá, hogy a jobb oldali nyuszi az félbetört, mikor vettem le az asztalról:) Az oka az közelmultban taglalt rétegösszetapadási problémák. Ez látszik a bal oldali nyuszin is, két-három réteg jól összeolvad aztán egy ami nem annyira, bár ezek a nyuszik még az első nyomatok közé tartoznak, még beállítás alatt volt a flow rate, hőmérséklet meg ilyenek, egy picit tudtam rajta javítani, de a rétegződés megmaradt:s

s7manbs8

Ha még finomabb felbontással lenne nyomva, akkor nem kéne lehet sokáig az oldó folyadékba se mártani.

vjanos

Wow, ez klassz.

Vajon a PLA-t mivel lehet így csinosítani? :)
Holnap kipróbálom a nitrót rajta.

s7manbs8

A PLA nem nagyon oldódik, próbáltam nemrég, sajnos, nem tudom azt mivel lehetne helyrepofozni. :)

Tomeedey

Azon gondolkodtam még, hogy nem e lehet köze hozzá annak, hogy az extruder eléggé berágja ezt a puhább anyagot. PLA-nál ugye nem volt meg ez és a nyúlon láthatóan periodikus, én az extruderre gyanakszom még. Kipróbálom majd egy lazább rugóval.  

http://www.rcpilot.hu/users/685/20264/b_201505072219488780.jpg" border=0>

vjanos

A google szerint a "tetrahidrofurán" oldja, jelentsen ez a szó bármit is... :)

s7manbs8

Neked most bowdenen megy ezután ? Nálam csinált olyat, hogy ilyenek miatt a bowdenben megszorult annyira recés lett.

s7manbs8

Elég durva neve van, gondolom nem érdemes belélegezni ...

000000000

olyan 80%ba Vinilfix meg találgató alkotó elemkét vagyis oldószere pvcnek is!

Tomeedey

Nem, ott alul már az olvasztótégelybe megy:) Most mélyebben elgondolkodtam rajta, mivel megváltozik a szál átmérője és a hossza is ennek hibát kell okozzon valahol. Sajnos csak vasárnap tudom kiprobalni a gyengébb rászorítást.

80n6rakth

tud valaki ajánlani asztalra tapétázó szalag márkát?