Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Ez ket szallal tud nyomtatni. (Dual fej)

Devecz Miklós

ru38j6dt2

Sziasztok!  

Olyan problémával találkoztam a Curában ,hogy ha átállítom a filament vastagságát a 2.85 ös default beállításról 1,75 re, akkor nem hajlandó kiszámolni a gcodot. Vagyis elmegy a végéig de nem zárul le a folyamat és ezért nem lehet menteni a gcode-ot ! Valaki tapasztalt már ilyet, van erre valami megoldás ?

noctiluxx

Pedig a kérdésedben a válasz is benne van ;) .-ot fogad el csak. A , nem jó sajna

wwe0jgtn5

Urak, Mi a hiba akkor, ha a béka hasán kilógó darabok vannak? A háta jó, csdak a hasán szórakozik. Képet délután teszek fel, ha az segít.

vjanos

Túl sok anyag, vagy szálvisszahúzás?

s7manbs8

Ha PLA anyag, akkor hűtsed fújjad ventivel, meg alul hajlamosabb lefolyni, mint mikor van alatta valami.

ru38j6dt2

Azt figyelted hogy mennyibe kerül a szállítás ? Mert úgy már nem igazán akciós szerintem !

ru38j6dt2

Ezt kicsit bővebben kifejtenéd mert nem annyira tudom értelmezni pedig már a keresztrejtvényt is elővettem :D ...

ec5rztj6f

ru38j6dt2

[#gun][#falbav][#falbav][#nemtudom][#violent][#falbav][#falbav][#worship][#vigyor2]

ru38j6dt2

bocs de szavakkal nem tudtam kifejezni ...

Tomeedey

Szóval a minap kipróbáltam a felületkezelést nitrohigitóval. Az eredmény szerintem meggyőző, csillogó fényes sima felület. körülbelül 10 percet töltött a higítófürdőben, aztán ventillátorral szárítkózott. A tapasztalat az, hogy a HIPS anyagba beivódik a folyadék, és teljesen ellágyítja, nem csak a felületet, hanem a teljes anyagot. Viszont 1-2 nap száradás után visszakeményedik, kipárolog belőle. Utána már mintha nehéz lenne megmondani, hogy ez egy 3d nyomtatott termék.

http://rcpilot.hu/users/685/20264/b_201505072038094389.jpg
" border=0>

Tomeedey

szóval a kép http://rcpilot.hu/users/685/20264/b_201505072038094389.jpg" border=0>