Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

KBalázs

https://www.youtube.com/watch?v=4339wGiNrxM" TARGET=_fnew>Ez a nyomtató meg rakétát reggelizett..

000000000

s2k5ycubj

Mér? Nem ez a normál nyomtató tempó?
[#wink][#wink][#wink]

vjanos

Hátöööö...
A marketing szöveg szépen meg van írva, de azért nem olyan eget rengető adatokkal bír :)

vjanos

Nem tűnik rossznak, csak azt nem értem, a szál bevezetéshez a spulni felől minek kell a levegős csatlakozó.

i83667iks

szia, szuksegem lenne nemi tanacsra, ha van esetleg faced koszi

0bn8uxmw

Van de nem tudom a jelszavam, és nem is használom. Maradi vagyok, ott a nevemre nyomva a kukacom arra írhatsz, olvasom.

0bn8uxmw

jó az csak a rugó erős legyen hogy a szálat tudja nyomni rendesen a tárcsára, rugalmas szálhoz nem annyira jó mivel viszonylag nagy a távolság a kerék és szálvezető között és ott képes azt begyűrni.

vjanos

A napokban - ahogy zümmögött a gép - a változó rétegvastagságú és/vagy változó sebességű nyomtatáson agyaltam.  

Lenne létjogosultsága: pl egy fogazott szíjtárcsánál a nyak részt vastagabb réteggel, gyorsabban nyomni, a fogakat finomabb réteggel esetleg lassabban...
Vagy a lentebbi nyúlnál a fülnél lassítani.

Azt megtaláltam, hogy pl a Slic3r tud változó rétegvastagságot.
A változó sebességre még nem találtam progit, de biztos azt is feltalálták már. :)

Ugyanazon modellből más beállításokkal pl ha két külön g-kódot csinál az ember a kedvenc szeletelőjével, ezeket viszonylag egyszerűen össze lehetne fésülni, hogy adott Z intervallum(ok)ban az egyikből vegye a mozgást, egyébként a másikból.

Gondolkodok egy parancssori szkripten, végül is sima szövegfájl processzálás.

0bn8uxmw

Simplify 3D a válasz minden kérdésedre.[#wink]

vjanos

Tényleg? :)
A múltkor elkezdtem belőni a képeid alapján, de még nem sikerült felülmúlni vele a működő cura-t.
Na majd elmélyedek benne...

3vv2btrhv

0bn8uxmw