Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Azt vajon melyik file-ban találom meg ?

0bn8uxmw

Nállam is csinálta ezeket a torpanásokat a deltáknál, főleg a 128x64-es kijelzővel.
Az ultralcd.cpp-benn kell átírni 191. sor: lcd_status_update_delay = 200 (a 200 egy jó érték kb., ha 2004-es LCD van elég neki 100-is kb.)

s7manbs8

Kösz írom is átfele, száguldjon ez a nyomtató, ne pöcsöljön. :)

80n6rakth

valakinek van ötlete arra, hogy miért nem írja bele G-kódba a retrakciót slic3r? valamit biztos nem állítottam, be, csak nem tudom mit, mert a paraméterei elvileg ott vannak.

80n6rakth

lehet megvan. Volt egy érték extrudernél, amit nem tudtam mi és végül levettem 1-re, mert látszólag nem módosított semmit. Az lesz a ludas.

s7manbs8

Valami 3D nyomtatható gitár effekt pedál dobozt nem tudtok valahol ? Bele kéne rakni a torzítómat valamibe.

KoLa

s2k5ycubj

Egy barátomnak évekig egy porszívó házába volt beépítve,el is nevezték porzítónak...[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

s7manbs8

Ejj, ez aztán sikamlósan szólna. :)

vjanos

A nyomtatófejet mivel szokás szigetelni?
Kapton szalagot láttam, de olyanom nincs...

Üveggyapot?  
Kipufogó-bandázs kerámia szalag?

0bn8uxmw

Kapton szalag a legjobb neki, olx-en tudsz szerezni, 10mm-es a fejnek 50mm-es az asztalnak [#vigyor3]

KoLa

s7manbs8

Nem oldódott meg a megálldogálása, az LCD állításával, lehet más oka van, it az előre puffer értékét nem lehet feljebb venni, ha az okozná ? Persze lehet valami egyéb oka van csak ötletem sincs mi lehet, a kód pontosságát csökkenteni lehetne még egy tizedesjegy levehető, azzal kevesebb ideig tartana átkódolni a G kódot, mikor beolvassa, vagy 10 %-al lehet gyorsulna is.

Devecz Miklós

Használsz ventilátort?
Ha nem, akkor a ventilátor pipa ki lett véve?

s7manbs8

Ez hol van ez a pipa ? Vagy mi értelme van ?