3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

El kell ismerjem, az adagolás egyelőre megfogott. Nem olyan egyszerű mont gondolná az ember.
;Mindenképpen kell valamilyen tartály a fúvókához közel, mert ha távolról vezetném oda az anyagot, (ritkább használat mellett) szerintem pazarlkás lenne az alapanyaggal.
;Valamiért úgy gondolom, a csőben és a tartályban nem szabadna tárolni az uretán-akrilt.
;Azonban nem ez a tartály a lényege az adagolásnak.
;
;Valamin gondolkodok,... Lehet hogy felteszek ide egy pár skiccet, hogy látszódjon, mi az ami hibádzik még.

wdctpb5az

A hozzászólásom egyébként nem az adagolásra vonatkozott általánosságban, hanem a megelőző mérésekhez szükséges adagoláshoz.[#wow3]

43pbwjg8s

JAjj Bicska!
;Meg ne haragudj!
;Eszembe sem jutott, hogy bántsalak!
;Kérlek ne érts félre. Annyira bele vagyok gabajodva az adagolás problémájába, hog ymár ki sem látok!
;Mégegyszer elnézést kérek, ha megbéntottalak volna!

s7manbs8

Vannak a pasztaadagolól az SMD technikánál is, lehet ilyeneket kapni. Csavarmenetes rúd tolja lefele az anyagot és egész pontosan lehet így nyomni kifele. &"Auger&" típus.

000000000

hát nem semmi valoban!!!az ész megáll!!!azt tetszett a legjobban,mikor vissza &"gombolyitotta a szines anyagot!:))))

t5jvxzhgc

Egy adalék a lineáris,vagy galvomotorokhoz.
;A 80-as évek CD-író mechanikája,(talán a Yamahá-ból).
;Nézzétek meg a váz kialakítását!
;Precíziós alu öntvény,köszörült felületekkel precízen csapágyazott görgőkön fut a kocsi...
;Hol láttok ma már ilyent egy CD-ROM ban???
;Hasonló megoldással már találkoztam öreg asztali CD játszóban is(Philips).
;
;http://magiist.fpn.hu/Kepek/IMG_5006.JPG&" border=0>;
;A topic témájára amúgy nincs rálátásom,csak a lineáris motor kapcsán jutott eszembe.

edcsdh6wa

Sziasztok!
;
;Sketch up plugin 3d nyomtatáshoz: export stl fájlba.
;
;http://www.cadspan.com/tools&" TARGET=_fnew>;CadSpan;
;
;Sys_m

43pbwjg8s

Ezt nagyon köszönöm, mert kezdek &"lemerülni&".
;Túlbonyoplítom már a dolgot itt magamban. Jobb eltenni ezt most honapra.
;Inkább olvasom, keresgélem azt amit írtatok.
;Köszönöm!

000000000

ja Bélám,akkor még adtak a minőségre,és az árban is benne volt,de megérte!mára már nem divat tartos cikket gyártani!van egy mambo magnom,és rőhely de kifogástalanul műkődik!

000000000

de sikerűlt jol beoltani bennűnket!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

43pbwjg8s

Szia Sys_m!
;Feltettem a programot és a plugint. Természetesen csak eval módban.
;Kérlek segíts!
;Ez tulajdonképpen csupán egy STL IMPORT-EXPOT plugin?

43pbwjg8s

Remélem! :)
;Most előbb megnézem rendesen, hogyan is működnek azok a motorok amelyeket Te említettél, utána, ha lesz még erőm az elektron által ajánlott adagolót.
;Ma este már csak olvasgatok és megsem próbálok gondolkodni! (Nem lesz nagy különbség más napokhoz képest:) )

000000000

ismerem ezt az érzést,a végén ha nem hagysz szűnetewt,teljes káosz fog uralkodni az elmében!hát ma kaptál infot rendesen!:)))van galvom egyébbként,még vezérlőm is hozzá,de én a galvot a gyanta adagolásra képzeltem,és nem a fény irányitásra.

43pbwjg8s

HA megismerem, hog yhogyan is működik, és segítesz is benne, akkor lehet hogy akár alkalmas is lehet. Még sejtésem sincs róla.
;De ahogy érzem lehet most inkább elmegyek csucsuba. Jobban jár vele mindenki.
;Látod. Lentebb is sikerült megbántanom Bicskát, pedig eszembe sem volt. Észre sem vettem, hogy úgy írok, hogy azt rosszul is lehet értelmezni. Jobb ha ma már nem bántok meg senkit.
;Egyébként meg egy hete fáj a fejem a fene enné meg.
;Szóval kell a pihenés.

000000000

szunya jot tesz,és mérd meg a vérnyomásod!szerintem bicska nem vette szivre,és azért megértő az ember..!én nem vagyok nagy gondolkodo,de ha valamiben segithetek,azt szivesen teszem,már csak eger miatt is!:)))jo éjt!