Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

0bn8uxmw

Ha a D9-re kötöd akkor a szeletelő tudja állítani a ventit (m106-os parancs amúgy S0-255-ös érték között tehát M106 S255 a venti teljes sebbességre kapcsolása). Curában advanceded fülön bekapcsolod az Enable Cooling fan-t majd fent az expert settings-ben a cooling allatt finomítod. Első két rétegnek nem nagyon kell hűtés utánna mehet a venti. Majd ha lesz LCD-d onnan sokkal egyszerübb lesz menetközben állítani esetleg a ventit.

0bn8uxmw

Még annyit, hogy egy videót nem tudnál csinálni majd amikor PLA-t nyomtatsz, sokat segítene.

wa76ftbim

Megnézem majd mit tehetek, de koliba csak sajna mobilos videó van. Gondolom csak az első pár réteg lenne az érdekes meg max a felső két réteg.

3vv2btrhv

http://www.taulman3d.com/&" TARGET=_fnew>;Taulman nyomtató anyagok ;

wa76ftbim

Sziasztok,  
;egy kis segítséget szeretnék kérni. A szakdolgozat írásomhoz szükségem lenne egy külsős konzulensra és segítségre. Olyan céget keresek aki rendelkezik modern, precíz 3D nyomtatóval és ki tudna nekem nyomtatni egy kisebb alkaltrészt valamint tudna nekem segíteni mint külsős konzulens. Természetesen ettől részletesebb infót is tudok adni ha van vállalkozó a feladatra.
;Ha van ilyen akkor az kérem jelezze nekem itt a fórumon vagy e-mailben.
;Segítségét előre is köszönöm.

3vv2btrhv

3vv2btrhv

ih7fm6t23

Megint promóznám egy kicsit a blogomat, hátha valaki talál rajta hasznos infót. :) Ha álljak le ezzel, szóljatok. :)
;
;http://3dnyomtatas.blog.hu/&" TARGET=_fnew>;http://3dnyomtatas.blog.hu/;

3vv2btrhv

Igen minden infóra szükségünk van , várjuk a folytatást .

42ggmy2kb

Mi (Basiliskus3D) szívesen segítünk szakdolgozattal kapcsolatban. Küldtem e-mailt a részletekkel.
;

keri

Jól látom a prusa doksiját, hogy 8mm-es hurkapálcákon mozog az összes tengely közel fél méteres fesztávon???
;
;És ez működik? Csak mert cirka tized milliméter körüli behajlást számoltam erre.
;
;Jó mondjuk ezt csak egy tengelyre és 50N erőre.
;Rövidebb, dupla tengelyen, kisebb erővel, már elfogadható a kihajlás.
;
;CoreXY mechanikában gondolkodk vagyis a mozgó tengelyen azért nem feltétlenül szeretném feleslegesen túlméretezni, mert rohadt nehezek ezek a tengelyek, de a technológiából adódó legkisebb rétegvastagságot és precizitást azért szeretném elérni, sokkal inkább mint hogy gyorsan mozogjon.
;
;Szóval 10-12mm-es tengelyre gondoltam.
;Gyakorlati tapasztalat alapján ez túlzás mert a nyomtatás minőségét nem befolyásolja vagy adhat hasznos merevséget a gépnek, az egyenletes rétegvastagsághoz és pontos vonalvezetéshez?

NickE

Herz féle ABS szálból nektek melyik működött a legjobban? Eddig &"natúr&"-t vettem, de azt valamiért nem látom most a webshopban, a fekete meg hát nem tudom, nálam van a hiba, vagy nem teljesen azonos minőség a két szál, nekem úgy tűnik, hogy nem olyan jó.

NickE

&"Csak mert cirka tized milliméter körüli behajlást számoltam erre.&"
;
;Amikor cikcakkban nyomtat és jól berezeg, lesz az még fél centi is :)