Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

PErsze a pl. a prusa v. mendel [#vigyor]

0bn8uxmw

Le lehetne könnyíteni simán az x tengelyt kicsit túltervezte az emberke, x tengelyek direktben az y kocsira rögzítve és máris nem kell az a 2 nagy lap x-hez, hogy fogja a tengelyeket és a befogójukat.

xmas75

Valamiért tehermentesíteni akarta a rudakat.

rbbhbyvfs

5-ös aluval 12-es tengelyt tehermentesíteni?

keri

[#idiota] Jogos az észrevétel.
;De itt úgy látom a boltban kapható alkatrészekből csavarozta össze az illető, nem sok fejtörés árán :)
;
;Az Y befogóit közvetlenül összecsavarozza az X csapágyházzal és jóval merevebb és könnyebb lehene a mechanika, igaz kellet volna két lukat fúrni pluszban a csapágyházra, és 5centivel hosszabb tengelyek kellenének.

42ggmy2kb

Ismertek olyan helyet ahol lehet venni lineáris tengelyt egyszerűen és jó áron?

vjanos

klavio
;powerbelt.hu
;cncdrive.hu
;cncbolt.hu
;

42ggmy2kb

000000000

Koszi mindenkinek az infokat, most megint a Kossel kerult az elre. Az oldala normalisan 240mm, azt olvastam ha hosszabra veszem rafer egy normal 200x200mm nyomtato lap. ebben az esetben az alu elemeknek 360mm kell lenni? Mi a helyes meret? Gondolom a karbon karok hossza is ezzel egyutt novekedik.
;
;Talaltam egy erdekes https://groups.google.com/forum/#!msg/deltabot/xG8LFu7lNH0/8is5RSyyr4cJ&" TARGET=_fnew>;Deltat;

rbbhbyvfs

360/900 es 240/600 szokott lenni a gyakoribb parositas, kossel/mini kossel neven. As enyem mini kossel lesz,20x20-as aluprofilbol, eleg stabilnak nez ki, de a traxxas csuklok kottyannak :( Eleg ritka as olyan nyomtatas, ahol kelp a 20x20 centi, mar csak a felpondorodes miatt is.

0bn8uxmw

A traxxas-ra rá kell csapni kalapáccsal kicsit és akkor nem kottyan....olvastam, de tényleg!, vagy beraksz rugókat amik feszítik.

0bn8uxmw

https://github.com/Jaydmdigital/mk_visual_calc/tree/master&" TARGET=_fnew>;]OpenSCAD-hez van kossel kalkulátor[/url, a githubos fájlok között találsz excel fájlt is, abba írogatva átszámolja a méreteket neked.

ks46twg3x

Sziasztok
;
;Delta printrhez tengelyenként hány végállás kell?
;2db, vagy elég csak egy felül?

0bn8uxmw

Csak egy felül, az is ramps-en a max pinekre kötve.

ks46twg3x